Світ навиворіт навчить готувати смаколики зі щурів

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт навчить готувати смаколики зі щурів

В'єтнам - нація ненажер, - говорить Дмитро Комаров. Відтак Світ навиворіт обовязково познайомить глядачів з особливим

Поділитися:

В суботу, 16 лютого, в ефірі 1+1 стартує новий сезон програми "Світ навиворіт". Цього разу автор і ведучий Дмитро Комаров покаже усі дива екзотичного В'тнаму.

"Всупереч нашим уявленням, В'єтнам –  це зовсім не нескінченні рисові поля, де працюють по пояс у воді селяни в традиційних конусоподібних капелюхах", - запевняє Дмитро.

Комаров побував там, куди не ризикує відправитися жоден турист. І тепер точно знає, що найцікавіше у В'єтнамі - особливі традиції.

"Заборонені бої півнів, лови змій у болоті, полювання і дресирування диких слонів, екстремальні походи в джунглі на безлюдних островах, начинених мінами часів в'єтнамської війни - все це ви побачите в новому сезоні програми "Світ навиворіт", - обіцяє ведучий.
 
Дмитро Комаров став першим журналістом, якому  дозволили працювати в традиційному театрі на воді з тисячолітньою історією. У театрі актори керують ляльками, стоячи по пояс у воді, а роль сцени виконує озеро.
 
Знімальна група побувала також в одному з найкрасивіших місць Землі - у бухті Халонґ, де люди живуть у будинках на воді й ніколи не бувають на березі. Саме там "Світ навиворіт" навчився синтезувати перли.

"В'єтнам - нація ненажер. У зв'язку з цим у нашій програмі з'явиться нова рубрика - В'єтНЯМ. У ній ми навчимося готувати дюжину страв із жаб, розкриємо секрети приготування м'яса кобри, спробуємо щурів, суп з качиної крові й  решту гастрономічних кошмарів!" - запевняє Дмитро Комаров.

Дивіться в'єтнамський сезон програми "Світ навиворіт" щосуботи на 1+1. Початок - об 11:00.

Новини по темі