"Світ навиворіт" увійшов у топ-3 найкращих програм України

"Світ навиворіт" увійшов у топ-3 найкращих програм України

Програма Дмитра Комарова отримала престижну нагороду "Фаворит телепреси".

Поділитися:

Програма про неймовірні подорожі "Світ навиворіт" отримала престижну нагороду "Фаворит телепреси", зайнявши друге місце у рейтингу найкращих телевізійних програм України за версією професійної преси.

Вручення премії відбулося 20 вересня в Києві. "Фаворитів телепреси" щороку визначає група експертів. Вручає премію видання "Телекритика".

Отримати престижну нагороду прийшла редактор "Світу навиворіт" Ірина Спіридонова.

"Дмитро вже четвертий місяць в джунглях, де разом з оператором Олександром Дмитрієвим вони знімають 5-й сезон програми "Світ навиворіт", - повідомила останні новини Ірина. - Але їм вдалося надіслати відеозвернення".

Тим часом Дмитро Комаров радів нагороді на острові Ява.

"Сьогодні дізналися дуже приємну новину. Виявляється, у нас друге місце премії "Фаворит телепреси". Ми більше місяця працювали в джунглях Індонезії без зв'язку та електрики і були в курсі лише тих новин, які відбуваються в нашому лісі. А тут вийшли з лісу, і такий сюрприз!" - жартував Дмитро у відеозверненні.

Дмитро Комаров зізнався, що жодного разу не подавав "Світ навиворіт" на конкурси. Тому нагорода від експертів є для нього ще більш важливою.

"По-перше, це визнання колег-журналістів. По-друге, за три роки існування проекту "Світ навиворіт" я жодного разу не подавав його на конкурси, фестивалі - просто не доходили руки, - пояснив Дмитро Комаров. - Дякуємо експертам! Дякуємо організаторам і "Телекритиці"! Ми любимо свою роботу і робимо її від душі".

Підтримати колег на врученні престижної нагороди прийшов журналіст програми "Гроші" Віталій Єрмак. Нагадаємо, саме "Гроші" стали головним "Фаворитом телепреси" у минулому році.