"Світське життя" показало ексклюзиви року: одкровення "Роксолани" Мер'єм Узерлі та Бреда Пітта

"Світське життя" показало ексклюзиви року: одкровення "Роксолани" Мер'єм Узерлі та Бреда Пітта

Програма "Світське життя" на 1+1 показала добірку найкращих ексклюзивів 2013 року. В лідерах - "Просто Марія" Вікторія Руффо, Бред Пітт та актори "Величного століття".

Поділитися:

Програма "Світське життя" на 1+1 показала добірку найкращих ексклюзивів 2013 року. Так саме Катя Осадча стала першою на українському телебаченні, кому Бред Пітт розказав про своїх дітей.

Також у 2013 році знімальна група відправилася до Мексики, щоб зняти програму про зірку серіалу "Просто Марія" Вікторію Руффо. У "Світському житті" 50-річна акторка, яка є дружиною високопоставленого політика, показала свій побут і навіть навчила українців правильно пити текілу.

Та чи не найголовнішим ексклюзивом року стало інтерв'ю із зірками серіалу "Величне століття. Роксолана". Під час цієї розмови акторка  Мер'єм Узерлі вже була вагітною. Вона розповідала Каті Осадчій, який стрес пережила, коли переїхала до Туреччини, та як заїдала його шоколадом.

Узерлі з'явилася перед камерами зі своїм тодішнім бойфрендом Джаном Атешем. І це - одні з останніх кадрів, коли їх бачили разом.

А невдовзі "Роксолана" потрапила до психлікарні, пішла з серіалу та оголосила, що готова бути матір'ю-одиначкою.

Нагадаємо, усі випуски "Світського життя" дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".