"Світське життя" покаже ексклюзивне інтерв'ю з Монікою Белуччі та Деніелом Крейгом

"Світське життя" покаже ексклюзивне інтерв'ю з Монікою Белуччі та Деніелом Крейгом

У п'ятницю на глядачів чекає бондіана з Катериною Осадчою

Поділитися:

Уже цієї п'ятниці 30 жовтня о 22:30 на телеканалі "1+1" у програмі "Світське життя з Катериною Осадчою" вперше на українському телебаченні буде показано ексклюзивне інтерв'ю з головними акторами нової серії Бондіани – Монікою Белуччі, Деніелом Крейґом, Леа Сейду та Крістофом Вальцем.

Днями в Лондоні відбулася світова прем'єра нового фільма про Джеймса Бонда "007: Спектр", на яку завітали найвідоміші знаменитості планети, а також члени Британської королівської родини. Один з найуспішніших виконавців ролі агента Її Величності Деніел Крейг розповів Катерині Осадчій, як воно – бути улюбленцем жінок всієї планети та зберігати вірність дружині, коли навколо тебе стільки звабливих "подружок Бонда". Актор також розкрив секрет "бондівської" бездоганної форми.

"Деніел Крейг справив на мене неабияке враження, - розповідає Катя Осадча. -  В житті він не такий кремезний, як на екрані, стає зрозуміло, що "атлетичність" його плечам в деяких ракурсах надають костюми від Tom Ford. Актор зізнався мені, що й сам старанно працює над м'язами у спортзалі щодня. Тому сталевий торс Суперагента 007 належить саме Деніелу, а не дублеру. А ще Крейг – дуже різнопланова людина з яскравими емоціями. На мене дуже справило враження те, як тепло він говорив про свою дружину та родину.

На згадку про Україну Катерина Осадча презентувала актору вишиванку, яку той пообцяв одягти в свої найбличі світські виходи.

Не залишилася без подарунка від Катерини Осадчої і світовий секс-символ, мрія чоловіків в усьому світі Моніка Белуччі, яка після розлучення з Венсаном Касселем дебютувала в "Бондіані" в якості коханки агента. Кінодіва наголошує, що вона - не "дівчина", а саме "жінка Бонда". Акторка з радістю приміряла український вінок та згадала, як нещодавно позувала у вінках для українського глянцю. 

"Моніка Белуччі - справжня зірка, - ділиться враженнями від спілкування Катерина Осадча. - Перебуваючи багато років в зеніті слави, у спілкуванні вона залишається дуже простою і навіть скромною. Вона мене вразила: у своєму віці (акторці виповнився 51 рік) Моніка виглядає не більше, ніж на 40! А ще вона не соромиться свого віку, а начебто доводить: так, мені 51, і я ще знімаюся у відвертих сценах!" 

Моніка Белуччі згадала, як знімали найпристраснішу сцену у стрічці – танго-бійку з Бондом та розповіла, чому раніше не погоджувалася зніматися у "Бондіані".

"Дівчиною Бонда" цього разу стала найвідоміша та найтитулованіша акторка сучасної Франції Леа Сейду. 30-річна білявка, яка два року тому отримала у Каннах Золоту пальмову гілку за роль лесбійки у стрічці "Життя Адель", розповіла, як почувалася в ролі подружки Агента 007 та хто для неї є взірцем "дівчини Бонда".

Не втримався від комплімента Катерині Осадчій оскароносний Крістоф Вальц, якому у фільмі дісталася роль головного злодія. На думку актора, ведуча "Світського життя" має стати наступною "дівчиною Бонда". В інтерв'ю актор розповів, чому не проти будувати свою кар'єру на ролях негідників та зі щирою цікавістю запитував у Катерини Осадчої про ситуацію в Україні. 

Не пропустіть світовий ексклюзив у "Світському житті"! Уперше на українському телебаченні  - Деніел Крейг та Монікі Белуччі! Усі подробиці нової серії Бондіани – з вуст виконавців головних ролей на лондонській прем'єрі. Цієї п'ятниці, 30 жовтня, о 22:30, на каналі "1+1".