Світське життя" покаже зірок серіалів "Асі" і "Фатмагюль"

Світське життя" покаже зірок серіалів "Асі" і "Фатмагюль"

У новому випуску "Світського життя" сьогодні о 22-30 улюблені зірки турецьких серіалів відкриють Катерині Осадчій свої справжні обличчя.

Поділитися:
У новому випуску "Світського життя" сьогодні о 22-30 улюблені зірки турецьких серіалів відкриють Катерині Осадчій свої справжні обличчя. Виконавиці ролей Асі та Фатмагюль розкажуть, з ким вони одружені, та якими були їхні весілля.
 
Днями цілий десант турецьких акторів висадився на Лазуровому узбережжі Франції, щоб презентувати найпопулярніші серіали на всесвітньому телеринку.  "Світське життя" покаже ексклюзивний репортаж з події.
 
В інтерв'ю Катерині Осадчій одна з найстильніших акторок Туреччини, зірка серіалу "В чому винна Фатмагюль" Берен Саат згадає, яким було її весілля з відомим турецьким співаком Кенаном Догулу в Лос-Анджелесі.
 
Новий образ зірки турецької мильної опери "Асі" Туби Бюйюкюстюн приголомшить  фанатів акторки. Туба позбулася розкішного довгого волосся. Чи не заради нової ролі? Акторка ззінається, що в її житті настав час змін, а також розповість, як допомагає дітям-біженцям з Сирії. Трохи підійме завісу на особистим життям: згадає, як побралася з чоловіком в Парижі, а ще... як зіграла його власну матір в серіалі!
 
Нову роботу презентував у Канні і улюбленець українських жінок Галіт Ергенч. В ексклюзивному інтерв'ю Катерині Осадчій "Султан Сулейман" зізнається, що до своєї акторської слави він був професійним співаком в оперному театрі, і тепер хоче повернутися на велику сцену з новою музичною програмою. А чи планує він завітати з гастролями до України - дізнайтеся з нового випуску "Світського життя" вже сьогодні, о 22-30 на 1+1.