"Табу" з Миколою Вереснем повертається на "1+1"

"Табу" з Миколою Вереснем повертається на "1+1"

Журналісти "Табу" спитали скандального суддю-колядника Ігоря Зварича, до чого призводить жадібність; а Наталку Розинську - чому вона називає себе сиротою при живому батькові, якого вони розшукали. А ще відверте інтерв'ю з колиш

Поділитися:

Уже через 2 тижні глядачі телеканалу 1+1 почують знайоме: "Добрий вечір, я Микола Вересень, і це "Табу".

Легендарна програма та її ведучий повертаються в ефір, але в новому форматі.

Тепер "Табу" – не ток-шоу, це гострий і скандальний таблоїд. Журналісти та ведучий розкривають теми, які не заведено обговорювати. "Насправді "табу" – це все, про що якраз і варто говорити!" - наголошує відомий журналіст Микола Вересень. Кожний ефір програми стане сенсацією. У "Табу" тільки ексклюзивні розслідування та невідомі деталі гучних скандалів з життя зірок, політиків та простих людей.

"Табу" - це не жовті новини, це інформація, яку хочуть і мають знати глядачі.

Журналісти "Табу" спитали скандального суддю-колядника Ігоря Зварича, до чого призводить жадібність; а Наталку Розинську - чому вона називає себе сиротою при живому батькові, якого вони розшукали. А ще відверте інтерв'ю з колишнім ватажком рекетирської банди, який вийшов на волю після 15 років ув'язнення. Сюжети про таємні бізнес-інтереси зірок естради, про гріховні пристрасті священнослужителів та секс у божевільні – все це вже зовсім скоро у "Табу" на "1+1".

Програма виходитиме з 19-го грудня.