"Таких жінок, як мама, більше у світі немає": Іванна Онуфрійчук зворушливо привітала маму з 60-річчям

Іванна Онуфрійчук зворушливо привітала маму з 60-річчям: фото

Іванна Онуфрійчук привітала найріднішу людину з днем народження та поділилась дитячими фото.

Поділитися:

Ведуча "Танців з зірками", очільниця благодійного фонду "ivAlive" Іванна Онуфрійчук зворушливо привітала свою найріднішу людину з 60-річчям. На своїй сторінці в Instagram Іванна поділилась відео, де зібрала архівні світлини з мамою та подякувала їй за любов і підтримку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іванна Онуфрійчук звернулась до європейців під час благодійного матчу у Швейцарії: «Європа не може забути про війну в Україні»

"Таких жінок, як мама, більше у світі немає. У цей день я вкотре дякую, що я саме її донечка. Вона подарувала мені та сестричкам неймовірну любов, виховання — життєве та духовне, справжнє тепло. Мама завжди вкладала та продовжує вкладати в нас всю свою душу. І саме це мене зігріває. Неймовірно дякую тобі, моя рідненька за те що ти така є в нас. За те що робила та продовжуєш робити для нас всіх! Бажаю тобі дожити мінімум до 100 літ і бути щасливою. Головне, аби з мирним небом над головою!" — підписала відео Онуфрійчук.

До речі, за словами Іванни — вибором своєї професії вона теж завдячує мамі. Світлана з дитинства піклувалася про культурне виховання доньок, водила їх до музичної школи.

"Пригадую, як у моєму дитинстві, мамуля влаштовувала культурні вечори вдома. Ми з сестрами грали на фортепіано, співали, розповідали вірші, наряджались і влаштовували дефіле. А потім, завдяки тому, що мама отак нами займалася, часто брали участь у конкурсах художньої самодіяльності. Можливо, завдяки цьому вихованню і тим культурним вечорам і народилася моя мрія — бути артисткою, ведучою", — ділиться телеведуча.

Іванна Онуфрійчук

Іванна Онуфрійчук в дитинстві

У Іванни дуже теплі стосунки з мамою. Від початку повномасштабного вторгнення вони тільки зміцнішали. Разом з мамою телеведуча відвідувала мітинги на підтримку України, збирала та відправляла гуманітарну допомогу. Світлана підтримала доньку і тоді, коли та відкрила свій благодійний фонд “ivAlive” для українців у Швейцарії, щоб полегшити їхнє перебування та шлях інтеграції у країні. 

Іванна Онуфрійчук

Новини по темі