Тамара Гвердцителі про "Бої": "Шкодую, що погодилася на це"

Тамара Гвердцителі про "Бої": "Шкодую, що погодилася на це"

Тренери "Голосу країни" провели перші репетиції з командами й зненавиділи формат

Поділитися:

Минулої неділі тренери "Голосу країни" сформували свої команди. Протягом 6 програм наставники ретельно обирали найсильніших. Але вже наступного випуску їм доведеться попрощатися з половиною підопічних. "Бої" стали справжнім випробуванням не тільки для тренерів-новачків, а й для Святослава Вакарчука.

"Бої – найскладніший етап для тренерів, - вважає лідер "океану Ельзи". – Але водночас він найпростіший для учасників. Я знаю це з досвіду. Вони ще не встигли дуже звикнути й перебувають у рівних умовах. Я сформував дуети, у яких неможливо зробити очевидний вибір. На "прослуховуваннях наосліп" легко натиснути на кнопку, якщо сподобалося, і не зробити цього, коли лишився байдужим. А якщо сподобалося і те, і те – що робити?"

Нагадаємо, на етапі "Боїв" тренери ділять учасників своєї команди на дуети і дають їм вокальне завдання. За результатами виступу наставник повинен обрати, хто з пари залишить проект назавжди.

"Не уявляла, що робити вибір настільки складно. Це просто нелюдський формат", - зізналася Ані Лорак. Схоже на "Боях" відчув і Сергій Лазарєв:

"На сцені має відбуватися дійство, тому що тепер ми не просто слухаємо, а й дивимося. Найскладніше те, що я чесно полюбив усіх учасників і прив'язався до них душевно, витратив багато часу, щоб дібрати їм правильний репертуар. У мене волосся дибки, коли думаю, що доведеться виганяти своїх".

А Тамара Гвердцителі взагалі зізналася, що пошкодувала про рішення стати тренером "Голосу країни".

"На репетиціях у мене виникло відчуття гордості за моїх учасників. Але виганяти сильні голоси – це покарання, і я пошкодувала, що погодилася на участь у такому жорстокому форматі. Якщо мене запросять ще й на дитячий "Голос", я не піду!

Тим часом герої шоу в соцмережах діляться першими враженнями від репетицій і дякують наставникам за увагу й поради. "Тамаро Михайлівно, дякую за цю репетицію! Я вражений. Глісандо, яке ви мені показали, неймовірно красиве, але складне. Доведеться попрацювати, але я зроблю все і навіть більше! Я ж хороший учень", - написав Дмитро Єременко.

Як наставники розподілять учасників у дуети. Які пісні оберуть для них і для кого з вокалістів вердикт тренера стане вирішальним, дізнаємося у неділю о 21:00 на каналі "1+1" у проекті "Голос країни. Перезавантаження".