Тамара Гвердцителі взяла у команду близнюків і запросила їх у Грузію

Тамара Гвердцителі взяла у команду близнюків і запросила їх у Грузію

Тамара Гвердцителі після одного з виступів поповнила свою команду відразу двома вокалістами

Поділитися:

Під час перших "сліпих прослуховувань" "Голосу країни. Перезавантаження" команда Тамари Гвердцителі поповнилася відразу двома вокалістами. Ними виявилися 31-річні брати-близнюки з Черкащини.

Юрій і Анатолій Дорошенки з усмішкою згадують, як вчилися співати.

"Співати ми починали з того, що вимикали в нас світло в селі. Ми сідали біля плитки, запалювали лучину з мамою і мама співала нам пісень, а ми за нею", - кажуть брати.

Уже більше 10 років Юра з Анатолієм професійно займаються вокалом. В рідних Черкасах вони частенько підзаробляють співом в розважальних закладах і на корпоративах.

Іще під час кастингу брати розповідали, що на "Голос країни" приїхали не лише, щоб себе показати, а ще й щоб наречених знайти. І, мабуть, фортуна таки прийшла до них, бо на "сліпі прослуховування" хлопці прийшли в супроводі жіночої групи підтримки.

Близнюки з перших нот полонили всіх глядачів у залі не лише своїми голосами, а ще й своєю харизмою.

"Хочеться дарувати той позитив, який ми накопичували роками, тим, у кого цього немає", - поділилися своїм бажанням після виступу брати.

Не втрималася, зачарувалася і повернулася до Юри з Анатолієм Тамара Гвердцителі. А побачивши, який їй попався дует, ще більше зраділа.

"Вони можуть покорити серця і аудиторію своєю теплотою", - сказала вона і відразу запросила хлопців до Грузії.

Чи поїдуть брати Дорошенки в гості до Гвердцителі, а також хто ще стане новими учасниками "Голосу країни. Перезавантаження", дивіться в наступних програмах. Другий випуск шоу з'явиться вже наступної неділі о 20:15 на 1+1.

Також на нашому сайті стартує спецпроект "Голос. Backstage". Під час ефіру на нашому сайті будуть з'являтися ексклюзивні відеорепортажі з-за лаштунків. З цих сюжетів ви дізнаєтеся, як себе поводили учасники, коли на них не була спрямована увага зіркових тренерів та нашої чарівної ведучої.