Тамара Гвердцителі сформувала свою команду

Тамара Гвердцителі сформувала свою команду

Останнім учасником її команди став Максим Лемберг

Поділитися:

Команда Тамари Гвердцителі сформована! На початку ефіру в її команді залишалося два вакантних місця, але тренер досить швидко визначалися зі своїми фаворитами. Спочатку у її команді опинився 19-річний Дмитро Єременко.

На співоче шоу хлопець прийшов, аби довести колишній обраниці, що він подорослішав і може досягти успіху. За спинами тренерів хлопець постав із класичною піснею і зумів закохати у свій вокал і Святослава, і Тамару. Переймати ж досвід Діма захотів у російської співачки.

"Із перших же тактів захотілося повернутися й дізнатися, що за людина стоїть на сцені. Дуже приємно, що ви обрали й заспівали сучасну класику", - висловила захоплення Гвердцителі.

Останнім учасником команди Тамари став музикант у четвертому коліні Максим. Представник оперної династії сподівається, що "Голос країни" прочинить йому двері на велику сцену. Володар бас-баритону постав на проекті з піснею рок-гурту "Друга ріка" "Фурія" і мало не лишився без наставника, адже Тамара Гвердцителі натиснула на кнопку на завершальній ноті.

"Мене підкорив тембр і ваша манера. Я дуже вдячна, що ви заспівали українською. Це особливо цінно", - сказала Тамара Максимові, який став її 14-ю знахідкою у цьому сезоні.

Також до команди Тамари Гвердцителі потрапили:

Анна Скляр

Катерина Таірова

Владислав Дюрик

Аняня Удогво

Ольга (Ануш) Арутюнян 

Вікторія Веннікова

Олена Толстоногова

Михайло Мирка

Петро Савицький

Вагіф Нагієв

Анатолій і Юрій Дорошенко

Ольга Жмурина

Але вже наступної неділю цим співакам доведеться стати суперниками. Не пропустіть черговий етап проекту - батли!