Таня вибирає чоловіків по зубах, Василь не сприймає жінок-курців, а Ігор планує іще двох дітей!

Таня вибирає чоловіків по зубах, Василь не сприймає жінок-курців, а Ігор планує іще двох дітей!

У суботу, 12 жовтня, на сайті каналу 1+1 пройшла онлайн-конференція з трьома учасниками шоу "Кохання без кордонів".

Поділитися:

У суботу, 12 жовтня, на сайті каналу 1+1 пройшла онлайн-конференція з трьома учасниками шоу "Кохання без кордонів". Одразу три герої шоу - Ігор Голубчик із Чикаґо, Таня Колесникова з Сан-Франциско і Василь Борсук з Валенсії - одночасно в режимі реального часу відповіли на запитання глядачів і журналістів. Марк-Ентоні з Монреаля, на жаль, не зміг приєднатися до онлайну через технічні проблеми.

Герої ніколи не були знайомі і ніколи не зустрічалися. Вони вперше познайомилися на очах глядачів. І не соромлячись розповіли про найпотаємніше.

Ігор Голубчик, Чикаго:

- Як ви плануєте назвати третю дитину? (Галина М., Київ)

- Я думаю, до третьої і до четвертої дитини час ще є, і ми поки що не замислювалися про це! Варіантів багато!

- Чим вас приваблюють агресивні, погано виховані жінки ? (Лариса Келлерман)

- Я чекав такого питання. Такого роду агресивності під час зйомок я не помічав. І при перегляді епізодів по телебаченню я періодично був шокований. Я-то не знав, що насправді відбувається між дівчатами. При мені вони сперечалися періодично, підколювали одна одну, але не більше. Не можу сказати, що мене приваблюють такі жінки.

Таня Колесникова, Сан-Франциско:

- На що передусім ви звертаєте увагу, коли знайомитесь з чоловіками? (Надія Маркіна, Одеса)

- Не повірите, - може, через професію, може ні - але я дивлюся передусім на зуби. Так я одразу розумію, наскільки чоловік правильно харчується і стежить за своїм здоров'ям. Я можу по зубах прочитати все. Я дивлюся не на очі, не на м'язи, не на зріст, а на зуби. 

Василь, Валенсія:

- Якщо у дівчини є шкідливі звички, наскільки для вас це критично?

- Жінка і сигарета, також як і жінка й алкоголь для мене несумісні. Така жінка мене не зацікавить! Або вона кине курити

А ось на питання: "З ким би ви не пішли у розвідку? І кого взяли б із собою відпочивати?" - герої відповіли по-різному.

Ігор Голубчик: "Я не пішов би з Вікою, тому що Віку я до пуття не впізнав. Не можу нічого сказати. З усіма іншими пішов би. А от відпочивати я б узяв із собою Альону й Вероніку, поки вони б там між собою сварилися, я б відпочивав!" 

Василь Борсук: "Не хочу нікого образити, але в розвідку з собою я не взяв би людину, якій не можна довіряти секретів. Не буду казати конкретно, про кого йдеться. Вони самі почують і зрозуміють. А на відпочинок узяв би всіх".

Таня Колесникова: "Я б не взяла з собою в розвідку, звичайно ж, Діму. А от кого взяла б із собою відпочивати, не скажу, інакше розкрию всі секрети шоу, тому скажу так - узяла б усіх!"

Переглянути онлайн-конференцію з усіма учасниками шоу "Кохання без кордонів" ви можете на сайті каналу 1+1.