Татарка з Криму до сліз розчулила Наталю Могилевську

Татарка з Криму до сліз розчулила Наталю Могилевську

Окрасою другого випуску "Голос. Діти-2" (ефір від 8 лютого) стала дванадцятирічна кримська татарка Аліє Бекірова. 

Поділитися:

Окрасою другого випуску "Голос. Діти-2" (ефір від 8 лютого) стала дванадцятирічна кримська татарка Аліє Бекірова.

Дівчина прийшла на сліпі прослуховування у національному вбранні та виконала народну кримсько-татарську пісню, від якої у всього залу пішли мурахи по тілу.

Небайдужими лишились і зіркові тренери: заслухавшись, вони не одразу повернулися до неї, зате зробили це водночас та одразу всі троє! За словами Аліє Бекірової, співати її вчила рідна бабуся. На шоу для дівчини було надважливо відтворити композицію правильно: кожну нотку та відтінок пісні. Зважаючи на реакцію тренерів, їй це більше, ніж вдалося. Наталя Могилевська навіть розплакалася від емоцій, що її сповнювали.

"Я дуже сумую за Кримом, ця жахлива війна…" - зі сльозами на очах прокоментувала співачка, не маючи сил говорити далі.

"Ти занурила нас у своє місто, у свій світ, до себе додому, у традиції татарські. Я відчула через твій спів запах прянощів, ти розумієш, настільки це було з любов'ю від тебе", - зізналась Тіна Кароль.

Потап теж не забув сказати свої компліменти Аліє: "Є люди земля, є люди вітер, є - вогонь, а є люди - музика. Ось ти така людина. Ти сік, ти стовідсотковий музичний сік. Ти є музика, ти є пісня".

Та чарівна кримська татарка, не вагаючись, обрала Тіну Кароль своїм тренером. Що вийде з їхньої співпраці? Дивись далі у "Голос. Діти"! А поки можеш оцінити виступ чарівної Аліє Бекірової на першому етапі шоу!

Дивитися відео онлайн: