Телефон 57-го року та дерев'яні калаші: Дмитро Комаров показав "трофеї", які залишила російська армія (фото)

Дмитро Комаров показав "трофеї", які залишила російська армія
Instagram/komarovmir

За словами ведучого програми "Світ навиворіт", росіяни приїхали на війну вчитися, не маючи навіть елементарних навичок.

Поділитися:

Ведучий проєктів "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров продовжує фіксувати злочини російської армії. Цього разу він продемонстрував, з яким спорядженням "друга армія світу" прибула "захоплювати" Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам доведеться дізнатися ще багато жахливих фактів знущань, які росіяни влаштовували українцям", — Дмитро Комаров показав, що окупанти залишили після себе на Харківщині

В Instagram Дмитро Комаров опублікував серію світлин, на яких зафіксував трофеї, які залишили по собі російські загарбники. Серед них були дерев'яні калаші та застарілі засоби зв'язку.

"На позиціях рф – телефон ТА-57 року випуску, озвученого в назві. Навчальні 30-мм патрони у величезній кількості. Навчальні дерев'яні (!!!) Калаші, навчальні гранати. І багато іншого навчального. Очевидно: «воєначальники» прийшли на війну вчитися, не маючи навіть елементарних навичок. Навчалися безпосередньо на полях. Вчилися погано. Їх вирахували. Очікується новий набір мобілізованих військових студентів", — написав у своєму дописі Комаров.

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров показав звільнену Харківщину та прокоментував мобілізацію в рф. Він наголосив, що для росіян є лише один вихід — здатися в полон. 

Новини по темі