Телеканал "1+1" оголошує кастинг національного дитячого талант-шоу

Телеканал "1+1" оголошує кастинг національного дитячого талант-шоу

Телеканал "1+1" розпочав кастинги нового масштабного дитячого талант-шоу по формату компанії "TELEVISA".

Поділитися:

Телеканал "1+1" розпочав кастинги нового масштабного дитячого талант-шоу по формату компанії "TELEVISA".
У новому проекті можуть узяти участь діти віком від 4 до 12 років, які обожнюють співати, танцювати або мають унікальний талант.

Виробництво проекту вестиме команда "1+1 Продакшн" – творці проектів "Голос.Діти-2" та "Голос країни-5".

"Учасники "Голос.Діти" змусили нас змінити ставлення до проектів, над якими ми працюємо. Ми побачили, що сучасні діти унікальні у своїх талантах, і ми хотіли б дати їм можливість вийти на велику сцену й показати себе не лише у співі, а й у танцях та в оригінальному жанрі. Ми зрозуміли, як важливо створювати проекти, що дарують надію та віру в майбутнє. Наша місія – створювати умови, щоб талановиті люди мали змогу проявити себе та змінювали країну й світ на краще. Сподіваємося, ідея нового проекту знайде відгук у серцях телеглядачів, які так полюбили "Голос.Діти", - каже Вікторія Лєзіна-Масляна, генеральний продюсер "1+1 Продакшн".

Телеканал "1+1" запрошує взяти участь у кастингах не лише вокалістів, а й маленьких танцюристів: бальників, народників, виконавців сучасного танцю, а також талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, маленьких пародистів, вундеркіндів, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей. Неважливо, чи є у дітей досвід виступів перед публікою.

Надсилати заявки та отримати додаткову інформацію можна за адресою a.andreyko@production.1plus1.tv та за телефоном 067 334 7851.

Нагадаємо, проект "Голос.Діти-2" на "1+1" мав неймовірний успіх у глядачів та побив рекорди телеперегляду. Середні показники програми за аудиторією 18-54 (Україна) склали: рейтинг – 7,8%, частка – 21,4%. Загальна аудиторія сезону перевищила 20 млн. телеглядачів (4+, вся Україна).