Телеканал "1+1" оголосив кастинги "Голосу країни 6"

Телеканал "1+1" оголосив кастинги "Голосу країни 6"

Участь може взяти кожен, кому виповнилось 18 років. 

Поділитися:

За підсумками успішного 5-го сезону "Голосу країни", найпопулярнішого талант-шоу  України у 2015 році, телеканал "1+1" розпочинає кастинги нового, 6-го сезону проекту.

Щоб потрапити на головну сцену країни, отримати можливість попрацювати з найвідомішими зірковими наставниками та поділитися своїм талантом з усією Україною, достатньо зайти на сайт 1plus1.ua у розділ "Кастинги" (або одразу на кастинг-платформу каналу casting.1plus1.ua),  заповнити реєстраційну форму та додати до неї свої відео- та аудіоматеріали.

Участь у кастингах проекту може взяти кожен, кому виповнилось 18 років. 

Нагадаємо, п'ятий сезон "Голосу країни" став найрейтинговішою розважальною програмою 2015 року: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг склав 5,8%, частка – 17,6%. Загальна аудиторія сезону "Голос країни" склала понад 24 млн. глядачів (4+), а це майже дві третини телеглядачів України (63%).

Шоу "Голос країни-5" стартувало на "1+1" 8 березня, а суперфінал відбувся 7 червня 2015. Тренери - Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведучі - Ольга Фреймут та Юрій Горбунов (приєднався до Ольги на прямих ефірах). Перемогу у проекті здобув Антон Копитін з команди Тіни Кароль.