Телеканал 1+1 відзначає 20 років дружби з глядачем

Телеканал 1+1 відзначає 20 років дружби з глядачем

На честь цього сьогодні "Сніданок з 1+1" влаштував святковий тригодинний марафон в ефірі.

Поділитися:

Цієї осені виповнюється 20 років з моменту заснування телеканалу "1+1". 25 вересня канал відзначає ювілей дружби з глядачем.

На честь цього сьогодні "Сніданок з 1+1" влаштував святковий тригодинний марафон в ефірі. Гостями спеціального випуску стали люди, які протягом цього часу працювали та працюють над створенням контенту, що вражає величезну кількість українців: генеральний директор  групи компаній "1+1 media" Олександр Ткаченко, ведучі Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Володимир Зеленський, Юрій Макаров, Костянтин Грубич.

Також сьогодні в ефірі "1+1" стартувала промо-кампанія, присвячена ювілею дружби між каналом і глядачами.

У зйомках взяли участь улюблені мільйонами актори і ведучі каналу. За сюжетом дядько Іван з Великих Вуйків у виконанні Юрія Горбунова по черзі відвідує своїх друзів: заглядає на ранкову каву до ведучих "Сніданку з 1+1", приходить до приятелів із ТСН, і навіть встигає там нашкодити. Але ж справжні друзі пробачають все, що б ви не накоїли. Далі він навідується до Катерині Осадчій та учасників шоу "Маленькі гіганти", а потім вирушає до Ольги Фреймут, Дмитра Комарова та Олексія Душки. І зрештою, попадає на святкування ювілею дружби каналу "1+1" з глядачами, де його вже чекають актори студії "Квартал-95".

Крім того, на сайті каналу створено спецпроект "Дім дружби", у якому зібрані вражаючі і маловідомі факти про улюблені програми.

"За 20 років пліч-о-пліч із глядачами ми багато чого пережили, кожен день і кожну хвилину ми намагалися робити їх життя цікавіше і яскравіше. Ми будемо продовжувати допомагати глядачеві підбадьоритися вранці, оперативно інформувати його про найважливіше і застерігати від невірних вчинків і обману. Ми будемо раді разом з ним відкривати найвіддаленіші куточки планети, захоплюватися нашими талановитими співвітчизниками і з гумором сприймати будь-які життєві ситуації. Однак найважливіше в нашій дружбі – це те, що буде далі. Адже все найцікавіше ще попереду", - коментують представники телеканалу.

"1+1" запрошує разом відсвяткувати ювілей дружби, долучитися до флешмобу, ділитися яскравими емоціями, спогадами, та викладати у соціальні мережі Facebook та Instagram фотографії з хештегом #1plus1_20.

 http://20rokiv.1plus1.ua/

Новини по темі