Відомі українські ведучі та актриси озвучили серіал Наші Пані у Варшаві

Головних героїнь озвучили Ольга Фреймут, Ольга Сумська, Людмила Барбір і Лілія Ребрик.

Поділитися:

13 червня о 21:30 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нового мелодраматичного серіалу Наші пані у Варшаві.

За сюжетом серіалу чотири українські дівчини змушені вирушити до Європи в пошуках кращого життя.

Головних героїнь озвучили відомі українські ведучі та актриси – Ольга ФреймутОльга Фреймут готує новий проект, Ольга Сумська, Людмила Барбір і Лілія Ребрик.

Голосом ведучої програми На ножах Ольги Фреймут заговорить Поліна – жінка, яка втратила у Львові своє модельне агентство та збанкрутувала через нечесну гру партнера. У рідному місті в Поліни залишаються батьки і син.

Героїня, яку я озвучую, дуже наполеглива. Поліна схожа на мене в юності. Мені імпонує, як наші дівчата в серіалі ставляться з гумором до тих подій, які з ними відбуваються, вони налаштовані досить оптимістично, і це допомагає їм з усім впоратися, – каже Ольга Фреймут.

Канал 1+1 показав промо-ролик серіалу Наші пані у ВаршавіІнтелігентну і стриману скрипальку Уляну озвучила Лілія Ребрик. Її героїню звільнили з оркестру, щоб вивільнити місце для доньки директора.

Щоб виїхати до Польщі, Уляна змушена продати свій улюблений інструмент – скрипку.

Голосом ведучої Сніданок з 1+1 Людмили Брабір говоритиме найменша героїня серіалу – Оля. Дівчина їде до Європи за бажанням свого нареченого.

У Польщі дівчата зупиняються у своєї подруги Світлани, яку озвучила Ольга Сумська. Героїня заробляє на життя клінінговими послугами. 

Разом з героїнею любиш, переживаєш, страждаєш, спокушаєш. Наші Пані у Варшаві – це серіал про сміливих і відважних українських жінок, які шукають своє щастя, та готові на все заради своєї сім'ї. Серіал зняли поляки, і важливо розуміти, якими нас бачать з боку, каже Ольга Сумська.

У серіалі чотири українки з легкістю і гідністю долають різноманітні, часом досить нелегкі, життєві ситуації.

Серіал Наші пані у Варшаві став одним з найпопулярніших продуктів на польському телебаченні.

Дивіться Наші пані у Варшаві з понеділка по четвер о 21:30.