Телеведучий Юрій Горбунов знову вийде на театральну сцену

Телеведучий Юрій Горбунов знову вийде на театральну сцену

Ведучий постане у виставі "Два анекдоти на вечерю"

Поділитися:

Уже сьогодні, 11 лютого, вперше у місті Кіровоград ведучий каналу 1+1 та професійний актор Юрій Горбунов виступить на сцені обласної філармонії з виставою "Два анекдоти на вечерю".

Також Горбунов зустрінеться з українським глядачем ще у чотирьох містах: 16-го лютого у Запоріжжі, 17-го - у Дніпропетровську, 18-го - у Харкові та 7-го березня у Києві.

Нагадаємо, що Юрій грає кумедного, сором'язливого і дуже недовірливого землевласника Ломова у виставі  "Пропозиція" за відомою п'єсою Антона Чехова. Партнеркою Горбунова стала Лілія Ребрик: вона зіграла роль вередливої дівчини, до якої сватається герой Ломова. Цікаво, що спочатку вистава носила оригінальну назву "Ведмідь" та "Пропозиція", де грають  Ольга Сумська та Віталій Борисюк, а у другій частині - Горбунов, Ребрик та Олексій Вертинський.  Однак творча команда вирішила об'єднати дві назви в одну, та перейменувати  виставу  на "Два анекдоти на вечерю".

До речі, торік акторський склад вистави виходив двічі на київську сцену. Глядачам так сподобалася прем'єра, що організатори вирішили влаштувати ще один показ для киян "на біс" та вирушити в тур містами України. Зіркові актори побували вже у Миколаєві, Одесі та Херсоні. У Херсоні артисти завітали у гості до військової частини, щоб провідати наших захисників з ракетно-зенітної бригади. Військові були дуже вдячні акторам за тепле спілкування.

Нагадаємо, на каналі "1+1" щонеділі о 21.00 виходить  талант-шоу  "Голос. Діти". Ведучі  вокального проекту  Юрій Горбунов та Катерина Осадча.