Тендітна Марина Леончук поставила на вуха ательє відомого дизайнера

Тендітна Марина Леончук поставила на вуха ательє відомого дизайнера

Ведуча готується вийти на подіум Ukrainian Fashion Week.

Поділитися:

Ведуча "Сніданку з 1+1" Марина Леончук встановила рекорд з примірювання дизайнерського вбрання. Готуючись вийти на подіум Ukrainian Fashion Week, вона провела у студії відомого дизайнера Ольги Альонової 5 годин поспіль.

Наразі це абсолютний рекорд серед усіх ведучіх 1+1, які беруть участь у зірковому показі.

Марина Леончук переміряла більше 35 образів - сукні, костюми, брюки, шорти і навіть гангстерські капелюхи.

5 годин перед дзеркалом не були марними. Образ, у якому Марина Леончук вийде на подіум Українського тижня моди, і справді вразить глядачів - впевнена дизайнер Ольга Альонова.

"Це було неймовірно довго, і я б ще продовжила! Я себе відчула справжньою жінкою. Коли ти одягаєш неймовірно красиві речі, зовсім по-іншому себе почуваєш. Такі шикарні тканини, такі кольори!..." - не стримувала захват Марина Леончук, яка в житті надає перевагу джинсам.

У якому образі ведуча "Сніданку з 1+1" з'явиться на подіумі, дизайнер тримає в секреті. Тим часом Марина Леончук обіцяє дефіле на максимально високих підборах.

"Я готова навіть на 12-сантиметрові підбори!" - інтригує Марина.

Нагадаємо, шоу "Fashion у прямому ефірі" відбудеться 12 жовтня в рамках Українського тижня моди. У ньому візьмуть участь Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2.

Ексклюзивний образ для кожного ведучого створює окремий дизайнер.