"Територія обману" шукає батьків, які допоможуть зняти жах у дитсадках

"Територія обману" шукає батьків, які допоможуть зняти жах у дитсадках

"Територія обману" мріє зняти випуск про жах у дитячих садочках, але не може через батьків.

Поділитися:

Ведучий програми "Територія обману" Олексій Душка пояснив, чому досі не було випуску про якість харчування малечі у дитячих садочках.

Про це ведучого запитали одразу кілька глядачів під час онлайн-конференції на сайті 1+1.

Він відповів: команда "Території обману" мріє зняти такий випуск. Але для цього потрібні батьки, які дадуть дозвіл на зйомки своїх дітей, а також допоможуть "проникнути" у дитсадки.

"В Україні є закони, які ми не можемо порушувати. Для того, щоб зняти програму, де будуть присутні багато діток, нам потрібно отримати дозволи від усіх батьків.

Якщо у вас є дитина, яка ходить у дитячий садочок, і ви готові дати їй телефон і дитина познімає, і ви готові дати дозвіл, щоб ми могли використовувати це відео і показати саму дитину, то ми таку програму тільки мріємо зробити. Тому що там дійсно відбувається жах. Але, враховуючи те, що закон таким чином захищає дітей - і це насправді правильно! - нам він перешкоджає трошки у роботі", - пояснив Олексій Душка.

Оскільки тема хвилює багатьох батьків, він запропонував їм зв'язатися з "Територією обману" у соцмережі.

"Хто готовий пожертвувати місцем у дитячому садочку, тому що це можливі наслідки, хто готовий дати дозвіл на зйомки дітей для такої програми, будь ласка, пишіть нам на сторінку у Facebook. Повірте, ви будете в шоці від того, що ми там знайдемо!", -  відповів ведучий.

Нагадаємо, онлайн-конференція з ведучим "Території обману" відбулася на сайті 1+1 і тривала понад годину.

Усі випуски "Території обману" дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".