Тіна Кароль і MONATIK прочитають реп разом із Потапом

Зіркові тренери виконають імпровізований хіп-хоп на сцені «Голос. Діти 3».

Поділитися:

Тіна Кароль вперше показала архівні фото зі свого весілляУ неділю, 13 листопада, о 21:00 на телеканалі 1+1 розпочнуться активні дитячі «вокальні бої». У проекті «Голос.Діти 3» відбудеться перший ефір нового етапу шоу.

Згідно з новими правилами, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK сформують із учасників своїх команд трійки для виступу на сцені. Після «вокального бою» тренер залишить у своїй команді лише одного з трьох учасників.

Розпочнеться ефір імпровізованим спільним хіп-хоп номером Потапа, MONATIKА і Тіни Кароль. Тренери прочитають реп про проект:

«Можна сидіти і багато говорити,

Але найкращий проект – це «Голос. Діти».

Ми вам влаштуємо вокальне паті,

З вами Тіна, Потап і MONATIK.

Ми намалюємо вокальну картину,

З вами Потап, MONATIK і Тіна.

Будуть українські пісні і хіп-хоп,

З вами MONATIK, Тіна і Потап».

Тренери та їх підопічні ретельно готувалися до нового етапу проекту, приділяли багато часу репетиціям. MONATIK навіть підготував для учасників своєї команди незвичайні мотивуючі подарунки. Окрім талісманів-значків, тренер презентував кожному своєму підопічному іменні толстовки з назвою команди «monatiki» й іменем учасника на спині.

У неділю за право залишитися на проекті будуть боротися маленькі талановиті вокалісти, які встигли стати улюбленцями всієї країни, Варвара Кошова і Талі Купер з команди Потапа, Раффаелє Пападіа і Оля Гарбузюк з команди Тіни Кароль, Ерік Мкртчан і Андрій Бойко з команди MONATIKА і багато інших.

Із прем'єрою «Голос.Діти 3» стартував Рік Голосу на телеканалі 1+1, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7».

Нагадаємо. що нещодавно зірковий тренер «Голос країни 7» Сергій Бабкін присвятив вірш коханій жінці.