Тіна Кароль і MONATIK розповіли, як вони боролися із зайвою вагою

Зіркові тренери зізналися, хто їм допоміг побороти комплекси та страхи.

Поділитися:

Тіна Кароль випустить іменну спокусливу помадуІсторія однієї з учасниць «Голос.Діти 3» змусила Тіну Кароль і MONATIKа пригадати, які комплекси їм довелося подолати в дитинстві. Під час останніх «сліпих прослуховувань» зіркові тренери почули історію 13-річної Софії Лис з Полтави, яка через зайву вагу довго не могла знайти друзів.

Щоб підтримати юну артистку, зіркові тренери розповіли, що в юності вони теж страждали від зайвої ваги та боролися зі своїми комплексами.

Моє бажання бути на сцені змінило мене. Ви також можете змінити світ своєю вірою в кожну людину, – розповіла Тіна Кароль.

Своєю чергою MONATIKЧому MONATIK ніколи не знімає шапку розповів про перше заняття брейк-дансом. За словами тренера, всі здивувалися, як «такий хлопчик» збирався танцювати».

Свій успіх зірковий тренер завдячує бабусі. MONATIK зізнався, що його вона обожнює «Голос.Діти 3», не пропускає жодного випуску і вболіває за всіх учасників.

Лариса Петрівна, спасибі велике тобі, що колись повірила в мене. Завдяки тобі я сьогодні став артистом, – подякував MONATIK своїй бабусі.

Зауважимо, що в зіркових тренерів «Голос.Діти 3» Потапа і MONATIK в командах залишилися лічені вільні місця, а Тіна Кароль першою сформувала свій музичний колектив.

В останньому випуску, який глядачі 1+1 побачать у неділю о 21:00, ми дізнаємося, хто стане останніми щасливими учасниками їх команд.

Із прем'єрою «Голос.Діти 3» стартував Рік Голосу на телеканалі 1+1, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7».

Нагадаємо, що нещодавно Тіна Кароль зробила MONATIKу неочікуваний подарунок.