Тіна Кароль підготувала особливий сюрприз на відкритті фестивалю в Юрмалі (відео)

Тіна Кароль підготувала особливий сюрприз на відкритті фестивалю в Юрмалі (відео)

У Латвії розпочався грандіозний фестиваль української музики, гумору та культури Made in Ukrainа.

Поділитися:

Тіна Кароль вразила епатажним образом в Юрмалі (фото)22 липня, у п’ятницю, в Юрмалі відбувся великий концерт українських зірок на честь відкриття фестивалю Made in Ukrainа. Захід, що проходив у концертному залі Дзінтарі організувала Студія Квартал 95.

Концерт відкрила зірка фестивалю та зірковий тренер проекту Голос країни 6 Тіна Кароль, яка здивувала своїм незвичайним образом. Співачка виконала пісні "Сдаться ты всегда успеешь" і "Жизнь продолжается".

Тіна Кароль підготувала особливий сюрприз для музичних гурманів. На сцені фестивалю співачка виконала світовий хіт "I feel good". Співачка виступила в тому самому піджаку, що й 10 років тому на переможному для неї конкурсі Нова хвиля. Саме тоді молода зірка української естради підкорила суддів своїм неймовірним голосом.

Відразу після свого виступу Тіна Кароль поділилася своїми враженнями з кореспондентом ТСН. Вона зізналася, що хвилювалася так само сильно, як і 10 років тому.

Я згадую, як все починалося, як я хвилювалася, як мало хто вірив. І для мене сьогоднішній виступ - це можливість вийти до своїх глядачів тут, в Юрмалі, і через десять років сказати: я змогла, - зворушила Тіна Кароль.

Також вчора на сцені Дзінтарі виступала популярний гурт Время и Стекло, переможниця Євробачення 2005 співачка Руслана, яка влаштувала традиційні дикі танці, співачка Оля Полякова і зірковий тренер проекту Голос країни 6 Потап зі своїм проектом Mozgi.

В рамках українського фестивалю в Юрмалі відбувся фінал кубку гумору Ліга сміху, ведучим якого був Володимир Зеленський. Спеціальним членом журі була Тіна Кароль, а Потап, Оля Полякова, Юрій Горбунов, Сергій Сивохо, Антон Лірник, який нещодавно дивував прихильників в костюмі Буратіно, та Ігор Ласточкін стали зірковими наставниками команд гумористів.

На фіналі фестивалю, 24 липня, відбудеться великий музичний концерт української естради Юрмалето. На сцені виступлять улюблені українські виконавці та гурти, а саме Тіна Кароль, Потап і Настя, Джамала, Оля Полякова, Мачете, ТІК, DziDzio, Время и Стекло, Mozgi, Pianoбой і Руслана.

Новини по темі