Тіна Кароль показала повну версію фотосесії у Нью-Йорку (ФОТО)

Тіна Кароль показала повну версію фотосесії у Нью-Йорку (ФОТО)

Тренер проектів "Голос країни" та "Голос. Діти" прикрасила обкладинку нового номеру українського Elle.

Поділитися:

Тренер проектів "Голос країни" та "Голос. Діти" прикрасила обкладинку нового номеру українського Elle.

Фотосет для журналу відбувався у самому серці Нью-Йорка - на даху 72-го поверху одного з хмарочосів міста з видом на Бродвей. Щоб реалізувати цей проект, видання зібрало зіркових спеціалістів зі всього світу. Як пише "ТСН", над образом Тіни для журналу працювали знаменитий японський фотограф Кінья, особистий перукар Періс Хілтон, Кеті Холмс і Сари Джессіки Паркер - Домінго Кхинтеро, улюблениця Опри Вінфрі - зірковий майстер з манікюру Марі Сол, одна з кращих українських візажисток Наталя Стрільчук, і стиліст, якому належить втілення першої фотосесії Наомі Кемпбелл для українського глянцю - Роберт Міщенко.

Зірка дала відверте інтерв'ю, яке лягло в основу авторського матеріалу Наталії Пасічник "Читайте по губах". Спілкуючись зі співачкою, автор есе про неї Наталя Пасічник зазначила, що Кароль не користується смартфонами. Всі "особисті" соціальні сторінки в інтернеті від її імені - фейк. На питання, чи зручно користуватися дешевим клавішним телефоном, Тіна відповіла:

"Дуже. Руки сверблять робити фото, селфі висилати. Тільки для дзвінків. Без картинок і без спаму різного, знаєте...".

Крім того, артистка розповіла, як виховує сина Веніаміна, про якого говорить з особливою теплотою:

"Я намагаюся бути йому другом, давати право на імпровізацію – дозволяти йому бути тією особистістю, якою він себе бачить".

Також зірка зізналася, що не згодна з тим, що діти – відображення батьків.

"Це чистий аркуш, на якому ми пишемо. Наші діти – це наш почерк. Я вперше намагаюся писати без плям і помилок, виважено виводячи кожну літеру".

А от свої теплі дитячі спогади співачка пов'язує з бабусями Марією і Розою. Одна була православною українкою, інша – іудейкою.

"Бабуся Марія навчила мене молитися, а бабуся Роза – грати в лото".

Тепер у довоєнне лото, яке їй дивом вдалося зберегти разом із колекцією платівок, Тіна грає з Венею:

"За ним він вивчив цифри. Наша перша математика", – з ніжністю повідомила співачка.

Уроки бабусі Марії теж не минули дарма. Сьогодні Тіна сповідує православ'я, ставиться до релігії дуже серйозно і цього ж навчає Веню. Щоранку перед сніданком він молиться разом з мамою, відвідує недільну школу і допомагає на службі як паламар.