Тіна Кароль, Потап і MONATIK розповіли про свої улюблені мультфільми

Зіркові тренери дитячого вокального шоу «Голос.Діти 3» розповіли про своїх однокласників та улюблені мультики.

Поділитися:

У новому випуску «Голос.Діти 3», який глядачі телеканалу «1+1» побачать у неділю о 21:00, тренери Тіна КарольТіна Кароль зробила MONATIKу неочікуваний подарунок, Потап і MONATIK розповіли про своїх однокласників та улюблені мультики.

Так, один із учасників «сліпих прослуховувань», 9-річний Вася Сіреджук з Івано-Франківська, виявився сином випускниці школи №22, в якій навчалася Тіна Кароль.

Як цікаво! Я ніколи не була на зустрічі випускників, - зізналася тренер.

MONATIK зізнався, що зустрічався зі своїми однокласниками лише один раз, а от Потап дружить з усіма своїми однокласниками в соціальних мережах.

Підкорювати головну дитячу сцену країни буде 8-річна всеукраїнська чемпіонка з шахів Поліна Загной. Сім'я Поліни два роки тому змушена була переїхати з Луганська до Києва.

Але нові однокласники не прийняли дівчинку, і тепер вона мріє знайти друзів у новій школі, а також потрапити на проект «Голос.Діти 3». Для виступу дівчинка обрала ніжну пісню Тіни Кароль «Намалюю тобі зорі» і золотисту сукню, «яку їй подарував Дід Мороз».

8-річна Емілі Мошкіна з Ізраїлю прийшла на «Голос.Діти 3», щоб здійснити свою мрію – стати співачкою. Крім того, дівчинка мріє зустріти єдинорога, «який обов'язково повинен бути білого кольору».

Емілі каже, що назвала б його Хмарка. Виступ маленької співачки надихнув тренерів згадати про свої улюблені мультфільми. Потап зізнався, що в дитинстві йому подобалася принцеса Жасмин із мультфільму «Алладін», а Тіна сказала, що любила русалоньку Аріель.

А для мене найкрутішими завжди були Черепашки-ніндзя та Бетмен, - розповів MONATIK.

Дивіться новий випуск «Голос.Діти-3» у неділю, 23 жовтня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, з прем'єрою третього сезону «Голос.Діти» 2 жовтня стартував «Рік «Голосу» на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».