Тіна Кароль про Різдвяну історію: Кожна пісня – як життя

Тіна Кароль про Різдвяну історію: Кожна пісня – як життя

Вчора, 22 грудня, в Будинку Митрополита (Національний музей "Софія Київська") відбулася презентація музичного фільму телеканалу "1+1" "Різдвяна історія з Тіною Кароль".&lt

Поділитися:

Вчора, 22 грудня, в Будинку Митрополита (Національний музей "Софія Київська") відбулася презентація музичного фільму телеканалу "1+1" "Різдвяна історія з Тіною Кароль".

Головна героїня фільму зворушливо розповідала про нічні зйомки та підготовчий процес. Вся команда дуже відповідально поставилась до цього проекту, бо саме з "Різдвяною казкою з Тіною Кароль" на 1+1 українці будуть зустрічати найголовніше сімейне свято Різдво.

Сама співачка відповідала за музику в проекті і вона розказала:

"Ми використали старовинні інструменти, українські і не тільки. В деяких піснях звучать середньовічні гармонії, це якось дивно звучить, коли говорю, але дух середньовіччя він все ж таки звучить. Це для мене було найголовнішим – перенести цей дух у цей проект. Я під час зйомок навчилася грати на зозульці. Це також середньовічний інструмент. Наприклад, у Щедрику звучить ось ця зозуленька. Вона вже трохи надбита, бо я багато на ній працювала.

Кожна пісня – як життя. Дев'ять колядок, кожна щира, добра та українська. А одна пісня – це прем'єра. Напевно, перша сучасна духовна пісня. Вона називається"Віра, Надія, Любов"".

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" – це унікальний кінопроект виробництва "1+1 Продакшн", що розповідає про багатовікові традиції і духовні цінності. Головні ролі в ньому виконали співачка Тіна Кароль і переможець шоу "Маленькі гіганти" Євген Лебедин.

Різдвяна історія з Тіною Кароль, анонс:

Новини по темі