Тіна Кароль розповіла Каті Осадчій про стосунки з колишньою дружиною Євгена Огіра

Тіна Кароль розповіла Каті Осадчій про стосунки з колишньою дружиною Євгена Огіра

Українська співачка розповіла ведучій не тільки про творчість, а й про особисте.

Поділитися:

Цієї неділі глядачі "Світського життя" стали свідками відвертої розмови Каті Осадчої з Тіною Кароль. Українська співачка розповіла ведучій не тільки про творчі плани, а й про особисте. Зокрема зізналася, що виступає за союз свого сина Веніаміна із старшим сином покійного Євгена Огіра.

"Вони спілкуються, і я наполягаю на цьому. Хоча брат не був зовсім з Євгеном, в нього наче є інший тато. Вєня дуже любить свого братика. І я намагаюся його пітримувати, купляю одяг, щось до школи, передаю гроші. Він ніби спадкоємець", - сказала Кароль. До речі, питання спадку Євгена Огіра було підняте цими родичами вже на другий тиждень після трагедії.

"Це було дуже неприємно, я плакала, не знала, не могла зрозуміти, як, навіщо. Ми вирішили це питання, але ще не до кінця", - розповіла Кароль ведучій "Світського життя".

У відповідь на одкровення Тіни Осадча зізналася, що в стрічці "Сила любові і голосу" її приголомшило найбільше. 

"Коли Євген помирав, він перестав тебе впізнавати і почав називати іншим ім'ям, ім'ям колишньої дружини... І ти привезла її до Німеччини", - переповіла драматичний момент ведуча й запитала, чи продовжує Тіна спілкуватися з тією жінкою.

"Він називав мене Дашею і я подумала, що вони, мабуть, не пробачили один одному, щось він хоче їй сказати та почути. Сама в той момент виїхала на "Голос країни", тому що мусила не зривати ефір, і вона була з ним два дні. Одразу після ефіру я вилітала, вона мені дзвонить та каже: "Лікарі мене попросили відійти від Жені, ніби він вже має скоро нас покинути".  І я понакладала їй матюків у трубку, щоб вона сиділа поруч і нікуди не ходила. Прилетіла, три години минуло, якось вхопилась до нього… не знаю, мабуть, я півздоров'я в той момент віддала йому через руки, через сонячне сплетіння. Він відкрив очі і так: "О,  Тіно, привіт, а що ти тут робиш?" Лікарі були в шоці: "Що ви зробили?" Я кажу: "Я його дуже люблю". Наступного дня я взяла медичний чартер і ми відлетіли до Києва. Цю Дашу я бачила ще раз вже на цвинтарі, це все", - розповіла співачка.

Окрім того, Тіна зізналася, що поки не готова  впускати до свого життя іншого чоловіка, адже все одно порівнюватиме його з батьком свого сина.

"Не кожна людина готова бути другою, мене не тягне ні до кого, поки я не хочу зовсім, взагалі", - зізналася співачка.

Більше дізнавайтеся у відео: