Тіна Кароль стане зірковим тренером шоу "Голос. Діти" на "1+1"

Тіна Кароль стане зірковим тренером шоу "Голос. Діти" на "1+1"

Про це сьогодні оголошено у ранковому ефірі "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Улюблена співачка мільйонів, неперевершена Тіна Кароль стане зірковим наставником другого сезону вокального проекту "Голос. Діти" на "1+1". Про це сьогодні оголошено у ранковому ефірі "Сніданку з 1+1".

"Я дуже пишаюся, що маю можливість бути зірковим тренером у проекті "Голос. Діти". Мені хочеться надихнути молодих виконавців і допомогти ще більше повірити у свої сили. Переконана, що діти - це та чистота, той ковток надії на мирне майбутнє, якого зараз усім так не вистачає" розповіла Тіна Кароль, зірковий наставник проекту "Голос. Діти".

Співачка зізналася, що у новому сезоні планує застосувати особливий підхід до вибору репертуару для вокалістів своєї команди:

"Цього сезону ми з дітками будемо обирати теми для кожної програми, а також не забудемо про дитячі пісні. Дуже важливо, щоб репертуар підходив маленьким артистам. Хочеться допомогти кожному знайти свою індивідуальність, свій стиль. Я мрію знайти учасників не просто з сильним голосом, але і тих, які вже бачать творчість сенсом свого життя", - зізналася співачка. 

В ефірі  "Сніданку з 1+1" Тіна Кароль виконала зворушливу композицію разом із дитячим хором.

Нагадаємо, що шоу "Голос. Діти" - це адаптація голландського формату компанії Talpa "The Voice Kids". За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

Ім'я ще одного зіркового наставника буде оголошено у студії "Сніданку з 1+1" уже наприкінці цього тижня.

Глядачі "1+1" можуть пропонувати свої варіанти на сторінці facebook - https://www.facebook.com/snidanok?fref=ts

Той, хто першим назве ім'я другого тренера, отримає приз від проекту "Голос. Діти". 

Нагадаємо, недавно проект "Голос. Діти" завершив етап попередніх кастингів. Ведучими другого сезону стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча