Тіна Кароль знайшла свого героя на проекті «Голос.Діти 3»

На другому етапі вокальних боїв зірковий тренер знайшла свого героя сцени «Голос.Діти 3».

Поділитися:

В неділю, 20 жовтня, о 21:00 на телеканалі «1+1» в дитячому проекті «Голос.Діти 3» відбувся другий «вокальний батл»Голос. Діти 3 сезон 8 випуск онлайн – 20.11.2016 (відео) між маленькими учасниками.

Тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK сформували з учасників своїх команд тріо для виступів на сцені. Після «вокального бою» тренер залишав у своїй команді лише одного з трьох учасників.

Так, одним із найпотужніших вокальних поєдинків став виступ тріо з команди Тіни Кароль у складі Еліни Іващенко, Ані Мкртчан та Лізи Волощенко. Маленькі співачки виконали неймовірно складну пісню Бейонсе «Love on top».

Я їм задала дуже високу планку. Це складна пісня з чотирма модуляціями, - розповіла Тіна Кароль.

«Три дуже сильних голоси. Кожна з вас звучала магічно і чарівно», - поділився емоціями MONATIK.

Переможницею у «вокальному баттлі» стала 14-річна Еліна Іващенко з міста Бровари, за яку в залі вболівали найрідніші люди – 78-річні дідусь і бабуся.

Експериментатор MONATIK сформував тріо з дуже різнопланових учасників своєї команди – Лєри Лисенко, Влада Фенічко і Маргарити Халіної. Виконання юними «монатіками» пісні Земфіри «Жить в твоей голове» тренер доповнив авторським репом, останні рядки якого вразили як тренерів, так і глядачів:

«Вы же тоже были малыми,

О многом мечтали.

Я мечтаю жить в голове взрослых,

Чтобы ты вспомнил детей желания.

Прекратите вести себя, как подростки, ей, взрослые!

Услышьте наш голос,

Это мы, ваши дети, и мы вас просим!»

Влад – обличчя нового покоління. Для мене ви герой сцени сьогодні! – звернулася до Влада Фенічка після виступу Тіна Кароль. 

«Дякую, діти, що надихнули мене на такий вірш. Це дорослі думки дитячими голосами», - прокоментував MONATIK. Переможцем «вокального батлу» тренер назвав 13-річного Влада Фенічка з Полтави.

Потап для своїх підопічних Антона Мельника, Тані Олексієнко та Аліси Чиджан підібрав складну пісню Євгенії Власової «О тебе», яку маленькі вокалісти виконали потужно і емоційно. Зал стоячи аплодував учасникам і скандував «Браво!»

Це було чуттєво і сильно одночасно. Браво!- сказала Тіна Кароль.

Боротьбу в проекті продовжила 10-річна Таня Олексієнко з Вінниці.

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти 3» стартував «Рік «Голосу» на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7».

Вокальні бої 20 листопада були надзвичайно драматичні, тренери не могли стримати своїх емоцій, коли прощалися зі своїми підопічними. Також на сцені «Голос.Діти 3» відсвяткували День народження підопічної Тіни Кароль.