"ТНМК" презентував кліп про першого українського супергероя

"ТНМК" презентував кліп про  першого українського супергероя

Музиканти розповіли про свого Василя Гупала у "Сніданку з "1+1".

Поділитися:

Телевізійна прем'єра відбулася сьогодні вранці в ефірі "Сніданку з "1+1".

Протягом дев'яти місяців кліп малював Сашко Даниленко, молодий фільммейкер з Харкова ("Карпатський реп" - Дахабраха, "Swan" - Kwoon).  У відео використано понад вісімдесят акварельних малюнків. "Гупало Василь" - перший офіційний анімаційний кліп в історії ТНМК.

За легендою, супергерой Гупало Василь захищає інтереси простих людей. Він існує поза часом і зустрічається всюди, де є чорнозем. Цей персонаж може перебувати в двох фазах: у першій він – звичайна людина, яка часто займається творчою діяльністю; у другій – супергерой, який постає велетнем і власноруч розправляється з легіонами ворогів. Закінчивши свою місію, Гупало Василь повертається до звичайного творчого життя та передає естафету наступному Василю.

Відомі три правила життя Гупало Василя:

- Добру має бути добре.

- Злу має стати зле.

- Все одно добро закохає зло.

"Ця історія взагалі для всіх, будь якого віку. Вона мультяшна, ніби-то дитяча, але питання, які вона підіймає – загальнолюдські. Вирішувати їх повинні дорослі і, бажано, негайно", - розповідає Олег "Фагот" Михайлюта .

"Нам би зараз декілька дивізій Гупало Василів, а може, навіть, і цілу армію. Адже ми всі розуміємо, перед якими викликами зараз стоїть наш чорнозем", - каже його колега Олександр "Фоззі" Сидоренко.

Пісня "Гупало Василь", створена ТНМК разом з дитячим ансамблем "Зернятко" та бандуристом Ярославом Джусем, входить до шостого номерного альбому гурту "Дзеркало" (2014).

Цей трек та багато інших, разом із спеціальними сюрпризами, ТНМК виконає 14 червня, у святковому концерті до Дня народження гурту у київському клубі "Atlas".