Томаса Андерса розіграли в першій програмі "Вечірнього Києва"

Томаса Андерса розіграли в першій програмі "Вечірнього Києва"

Уже цієї п'ятниці о 20:20 на телеканалі "1 + 1" відбудеться прем'єра нового сезону шоу "Вечірній Київ"

Поділитися:

Уже цієї п'ятниці о 20:20 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового сезону шоу "Вечірній Київ". Про зміни, які відбулися в проекті сьогодні на прес-сніданку розповіли ведучий і автор "Кварталу 95" Валерій Жидков, а також актори студії Євген Кошовий і Степан Казанін.

У новому осінньому сезоні шоу вийде в ефір "1+1" в оновленому форматі. Тепер кожен випуск "Вечірнього Києва" буде присвячений конкретній події або гостю, який завітає в оновлену студію до Володимира Зеленського і Валерія Жидкова.

Запрошеною зіркою першої програми стане екс-соліст культової групи Modern Talking Томас Андерс. Його чекає реалістичний розіграш зі справжніми перегонами і перехопленням. У наступних програмах спеціальними гостями "Вечірнього Києва" стануть Віра Брежнєва, Барбара Брильська і "О.С.П.-студія".

"Томас Андерс виявився лояльним до гумору і до всього, що пов'язано з несподіванками і сюрпризами, і достатньо спокійно сприйняв багато непередбачуваних речей. Спілкуватися з іноземцем з одного боку складніше, а з іншого навпаки - легше, адже вони не знають наших правил і традицій. У цьому плані у нас з'являється додатковий грунт для гумору, але водночас і додаткові труднощі. Це новий для нас досвід, але в таких умовах набагато цікавіше працювати ", - зазначив Валерій Жидков, ведучий шоу" Вечірній Київ "на телеканалі" 1 + 1 ".

В оновленому "Вечірньому Києві" стануть ще смішнішими і злободеннішими улюблені глядачами рубрики "Казкова Русь" і "Пороблено в Україні". З'являться і ноу-хау -пародійний серіал "Шерлоh", який узяв за основу англійський серіал "Шерлок" і класичні твори Конан Дойля. У серіалі головні ролі виконають Євген Кошовий, Степан Казанін, Олександр Пікалов, а також відомі українські актори. Пародійна комедія складається з 12 серій, хронометраж - 22-25 хвилин.

За сюжетом Шерлок Холмс - цинічний, безпринципний детектив, який постійно використовує свій дедуктивний метод, як в галузі криміналістики, так і для себе в побуті. Постійно жартує над своїм помічником Доктором Ватсоном, який все це терпить і допомагає Шерлоку. Їхня домогосподарка Місіс Хадсон престаріла жінка, яка в насамперед печеться про свої гроші і постійно до речі, і не до речі згадує улюблені фрази свого покійного чоловіка. Шерлоку Холмсу протистоїть професор Моріарті - соціопат і маніяк, який ненавидить Холмса, так як у дитинстві його третирував дідусь,  поведінкою і розмовами схожий на Шерлока. Моріарті у всьому допомагає дурнуватий і нефартовий найманий вбивця - француз Моран.