Тоня Матвієнко розповіла, хто був поруч з нею під час пологів

Тоня Матвієнко розповіла, хто був поруч з нею під час пологів

Екс-учасниця проекту Голос країни (1+1) 15 січня вдруге стала мамою.  Тоня Матвієнко згодна ділитися радістю з шанувальниками та журналістами.

Поділитися:

Екс-учасниця проекту Голос країни (1+1) 15 січня вдруге стала мамою. Тоня Матвієнко згодна ділитися радістю з шанувальниками та журналістами.

На днях українська співачка поспілкувалася з журналістом видання Факти. Під час інтерв'ю зірка розповіла, хто із рідних знаходився з нею під час пологів.

З'ясувалося, що з нею мав бути Арсен Мірзоян, її коханий чоловік та батько другої дитини, але в цей день у нього був запланований концерт.

Тоня Матвієнко вирішила, що Арсен повинен виступати, бо глядачі заздалегідь розраховували на це.

Зірка розказала:

"Насправді я рада, що так вийшло, бо пологи – процедура не з приємних, нехай це залишиться жіночою таємницею. Поруч зі мною була мама, вона мене дуже підтримала. Але потім я і її відправила додому, щоб не хвилювати, повністю довірившись лікарям. Зізнаюся, мені було непросто. Пологи йшли природним шляхом, без спеціальних знеболювальних. Коли все закінчилося, вперше в житті похвалила себе: "Тоня, яка ж ти молодець". Просто схиляюся перед усіма матерями, особливо багатодітними, вони здійснюють справжній подвиг".

Нагадаємо, 23 січня у соцмережі з'явилася перша спільна фотографія батьків та немовля. Друзі сфотографували Тоню Матвієнко та Арсена Мірзояна під час виписки із пологового.

Дивись відео, Лама і Тоня Матвієнко створили спільний кліп:

Новини по темі