Тоня Матвієнко розповіла про зловживання темою патріотизму

Тоня Матвієнко розповіла про зловживання темою патріотизму

Наприкінці вересня Тоня візьме участь у ще одному доброчинному заході на підтримку армії – фестивалі "Так, я люблю Україну".

Поділитися:

Учасниця першого сезону "Голосу країни" Тоня Матвієнко вражає не тільки силою вокалу, але й духу. Разом із іншими співаками дівчина допомагає бійцям АТО та їхнім сім'ям. Нещодавно Тоня завершила благодійний тур Сходом. А вже наприкінці вересня візьме участь у ще одному доброчинному заході на підтримку армії – фестивалі "Так, я люблю Україну".

"Зараз такий час, що треба допомагати. Бог дає сили. 26 вересня у Києві прозвучить два моїх хіти в обробленні діджея Топольського. Ми збиратимемо кошти на підтримку збройних сил України. У мене на цьому концерті буде дуже гарна чоловіча компанія: Скрябін, "Оторвальд", "Тік", пісню якого взяли за назву фестивалю", - розповіла Матвієнко у студії "Сніданку з "1+1".

Виконавиця переконана: українська музика здатна перевиховати тих, хто досі не навчився цінувати Батьківщину. Окрім того, Тоня вважає, що темою патріотизму зараз можна і навіть варто зловживати.

"Колись ми не встигли цього зробити. Тому зараз треба зробити занадто. Є просто люди, які ще не надто патріотичні, а так важливо, щоб їм "дійшло". Я думаю, що достукатися можна саме через творчість, через щось красиве", - сказала Матвієнко.

Антоніна співала для вояк на Сході і запевняє, що враження від спілкування з героями лишаться у її серці на все життя.

"Я не забуду ніколи того, що бачила. Раніше я згадувала народження моєї дитини, "Голос країни", а тепер я згадуватиму ще й тур "Підтримай своїх". Це дуже яскрава подія у моєму житті", - зізналася Матвієнко

Більше про доброчинні заходи за участі Тоні Матвієнко дізнавайтеся у "Сніданку з "1+1".