Цікаві факти про серіал "Кухня"

Цікаві факти про серіал "Кухня"

Веселий серіал "Кухня" стартує на "1+1" вже 14 квітня о 21.10 

Поділитися:

Веселий серіал "Кухня" стартує на 1+1 вже 14 квітня о 21.10. Це один із найвдаліших серіалів останніх років. Уперше він з'явився на екранах у жовтні 2012 року, і відтоді лідирує у всіх рейтингах. Неперевершена гра акторів, приправлена смачними й пікантими жартами, зробила "Кухню" улюбленим серіалом мільйонів. Незабаром ним зможуть насолодитися і глядачі "1+1".

Цікаві факти про серіал "Кухня":

1 ."Кухня" стала найдорожчим серед російських сіткомів - зйомка однієї 25-хвилинної серії коштувала 200 тисяч доларів (за виробництво запланованих 40 серій творці заплатили 8 мільйонів доларів. Тільки-но уявіть! Вартість придбання прав лише на одну пісню Beyonce становила майже 1 млн рублів).

2. Щоби в кадрі актори були схожими на кухарів-професіоналів, до початку знімань їх записали на кулінарні курси, де навчили правильно різати й шинкувати.

3. Усі страви готувалися просто на знімальному майданчику, але справжніми кухарями.

4. У кінці кожної серії головний герой Максим озвучує притчу або філософський вислів, який підсумовує серію.

5. Виконавець ролі шеф-кухаря актор Дмитро Назаров - лівша.

6. До участі в "Кухні" Дмитро Назаров понад 5 з половиною років вів програму "Кулінарний поєдинок" на каналі "НТВ" і озвучував шеф-кухаря Огюста Гюсто в анімаційному фільмі "Рататуй" (2007).

7. Після затвердження Дмитра Назарова на роль шеф-кухаря Віктора Баринова виринув цікавий факт: у сценарії доньку Віктора було названо Арішою, а колишню дружину - Ольгою. Уже на зйомоках стало відомо, що справжніх доньку та дружину Дмитра Назарова теж звуть Аріша і Ольга. Тож імена героїнь у серіалі вирішили змінити - тепер їх звуть Аліса й Тетяна.

8. Героя Дмитра Нагієва в серіалі звуть Дмитро Володимирович Нагієв. У Нагієва і його першої дружини був ресторан "Парадокс". До всього іншого , герой Нагієва - колишній актор, котрий відкрив ресторан, дотримуючись моди і на заздрість друзям. Сам Нагієв говорить про свого персонажа так: "Швидше за все, персонаж, якого звуть Дмитро Володимирович, і я - це дві різні людини. Грати самого себе у мене ніколи не вийде".

9. Усе, що апетитно їсть власник ресторану, насправді просто листя салату й фарба. Дмитро Володимирович у першому сезоні найчастіше сидить за столиком і пригощається чимось апетитним, однак насправді їстівний реквізит був в основному вегетаріанським - використовували листя силосу (за перший сезон Нагієв з'їв близько 16 кілограмів).