ТОП-5  моделей верхнього одягу 2016  

Жовтень для усіх модниць - час інвестицій у красу.

Поділитися:

У що потрібно інвестувати в цьому сезоні, розповів дизайнер Андре Тан.

ПУХОВИК

Перша річ, яку обов’язково необхідно придбати цієї осені, – це  куртка- пуховик. Об’ємна, спортивна, з великими кубиками.  Має складатися враження, наче вона «з великого плеча». Бажано, щоб так куртка була саме  з пуху, а не синтапону. Гамма кольорів варіюватиметься від класичного чорного, синього і до бордового або темно-зеленого.

ШУБА

Друге, на що варто акцентувати увагу модницям, - це шуби. Раніше усі вважали, що їх можна носити винятково із натурального хутра, а ось зараз модне штучне хутро.   До речі, цей тренд  вже давно полюбляють європейки. З кольорами тут можна дати собі волю. Це може бути, наприклад, синій, бірюзовий або жовтий.

«Восени сонця практично немає, ви повинні бути самі як сонце, тому одяг, особливо верхній одяг, повинен бути дуже яскравий»

ДУБЛЯНКИ

Дублянки – один з трендів, який довго не був актуальним. Зараз вони модні в системі "печур", коли з абсолютно різних шматків хутра шиють виріб. Для цього, наприклад, може підійти хутро з яка, каракульчі та інші.

ПАРКА

Парка – знахідка для дівчат, які прагнуть виглядати красиво і в будні дні. Вона ідеально підходить до звужених штанів skinny, спортивних костюмів або до довгого плаття.  Найголовніше в парці – щоб в середині було хутро і великий красивий капюшон.

«Якщо раніше в парці можна було вигулювати тільки собачку або ходити в супермаркет, то зараз в них можна ходити навіть на вечірки»

КОСУХА

Ну і звісно – шкіряна куртка, так звана косуха, яка в моді вже не перший рік. ЇЇ варто носити з пальтом oversize(великих розмірів), накинувши його на плечі.

 

Кому пасує

Усі дівчата мають різну фігуру та зріст, і, як наслідок, для кожної буде підходити свій фасон.

Для дівчат невеликого зросту пальто oversize повинно бути не довше коліна. Обов’язково під нього взувати каблук або платформу. Що стосується парки, вона повинна бути не нижче стегна. Бажано, щоб це було 30 см від талії.

Для повненьких  підходять як пальто oversize, так і хутряна шуба. Головне, щоб вона була не дуже об’ємна в зоні шиї.

Дівчатам високого зросту підходить і те, і інше.