Топ-5 найкращих випусків "Секс-місії": прелюдія, груди і значення розміру

Топ-5 найкращих випусків "Секс-місії": прелюдія, груди і значення розміру

Тільки для повнолітніх! Дивіться "Секс-місію" онлайн на сайті 1+1.

Поділитися:

Освітня програма "Секс-місія" - саме те, що варто передивлятися дощовими вечорами :).

До вашої уваги топ-5 випусків, які набрали найбільшу кількість переглядів на сайті 1+1. Увага, відео лише для повнолітніх!

5 місце. Без прилюдії нікуди. Розігрів перед "цим". ВІДЕО

У випуску: особливості сексу після сварки; відчайдушні домогосподарки - вчимося у власній оселі виглядати на всі 100%

4 місце. Чи має розмір значення? ВІДЕО

У випуску: екперти пояснюють, чи насправді розмір статевого органу впливає на якість сексу; секс-історії від знаменитостей; як "Секс-місія" змінює життя тих, хто бере участь у зйомках.

3 місце. Як пояснити дитині, чим тато з мамою займаються вночі. ВІДЕО

У випуску: коли та як розказати дитині про статеве життя; усе про рольові ігри; які жіночі ноги приваблюють чоловіків найбільше.

2 місце. Тренування жіночих м'язів та уроки еротичного масажу. ВІДЕО

У випуску: ексурс по сучасних методах контрацепції; що буває, коли чоловік "вагітніє"; м'язи кохання - натренуєте, і чоловік у ваших ніг; урок еротичного масажу, який зробить вашу пару щасливою.

1 місце. Які жіночі груди подобаються чоловікам. ВІДЕО

У випуску: вся правда про жіночі груди - які груди найбільше приваблюють чоловіків; чи потрібно лягати під ніж, аби збільшити розмір грудей; майстер-клас зі зборів на побачення.

Нагадаємо, "Секс-місія" - освітня програма відвертих і публічних розмов про "ЦЕ", без комплексів, недоречних жартів та жодних табу. Автор та ведуча програми - Світлана Усенко, а оператор - її чоловік Віталій Панасюк.

Телевізійне подружжя, яке прожило багато років разом і виховує 14-річного підлітка, на власному досвіді знає всі проблеми, про які незручно говорити вголос. Але Світлана та Віталій готові не лише відверто говорити, а й публічно експериментувати.