ТОП-7 нестандартних поєднань із сирами, які ти маєш спробувати

ТОП-7 нестандартних поєднань із сирами, які ти маєш спробувати
Фото: GettyImages

Ти не пошкодуєш!

Поділитися:

Класичне поєднання вишуканого сиру з медом, горіхами та виноградом – що може бути смачніше? А ми тобі підкажемо. Адже нам вдалося зібрали такі поєднання, які ти обов’язково маєш скуштувати, аби потім розповідати друзям і знайомим! Легкий десерт чи ситний перекус – сир може стати твоїм універсальним смаколиком, якщо знати, з чим його куштувати. Тож, сім класних ідей до твоєї уваги:

Фета + кавун

Хочеш десерт – нанизуй на соломинку шматочки фети й кавуна. Його ледь солодкий присмак відтінить солонуватий смак сиру – і тобі гарантовано сподобається таке поєднання.

Також цей дует забезпечить тобі класний перекус. Додай горіхи й руколу – і отримаєш легкий та корисний салат, що підкорить твої рецептори.

Фото: freepik.com

Сир із блакитною пліснявою + ананас

Це може здатися дивним, проте ананас і сир містять низку схожих елементів. Мабуть, тому вони так доповнюють одне одного. Поєднай їх, дай обмінятися смаками і подарувати тобі гастрономічне задоволення.

Козиний сир + персик

Це той випадок, коли насолоджуєшся не лише смаком, а й ароматом. Запашний стиглий персик у поєднанні з ніжним сиром гарантує порцію справжньої насолоди.

Готовий до більшого? Поклади всю цю смакоту на брускету й полий медом – ммм, пальчики оближеш!

Фото: GettyImages

Сир із сичуанським перцем + манго

Ти не повіриш, як тобі сподобається цей тандем: гострий сир ідеально пасуватиме до ніжного, солодкого манго. Гострота вже не так даватиметься взнаки, натомість ти відчуєш приємний солоний присмак.

Брі + шоколад

Не потрібно бути кулінаром, аби приготувати цей надпростий десерт. Але його смак снитиметься тобі ще довго. Розтопи улюблений шоколад на водяній бані і занур у нього шматочок солонуватого брі. Ти вже відчуваєш цей божественний смак?

Сир із блакитною пліснявою + груша

Цей сир відомий доволі насиченим, навіть різким смаком. А груша, як справжня мудра жінка, здатна приборкати його запал. Як результат – ідеально врівноважений смак. І єдине, що може зробити його кращим, – трохи горіхів.

Фото: freepik.com

Горгонзола + полуниця

Полуниця – універсальний смаколик, який пасує майже кожному сорту сиру. Спробуй із горгонзолою – його м’який смак ідеально доповнить соковита ягода.

Тішити себе класними смаколиками власного приготування – не так вже й складно! Переходь за посиланнями, та знайди рецепт, що стане твоїм улюбленим:

1. Так просто! 3 смаколики з горіхами, від яких ти не зможеш відмовитися

2. 3 елементарні страви на обід, що врятують тебе в цю спекотну погоду

3. Готуємо за 15 хвилин! Рецепти кулінарних шедеврів від Євгена Клопотенка

Новини по темі