5 фільмів та серіалів, які допоможуть залишатися щасливими взимку

Топ-5 фільмів і серіалів, які допоможуть пережити осінь
pixabay.com

Найкращі кінострічки, які гарантовано подарують чудовий настрій.

Поділитися:

Мороз за вікном та відсутність сонця роблять настрій також похмурим. Однак зима – це ще не привід сумувати.

Якщо життя заграло у мінорному ритмі, печіть найсмачніше шоколадне печиво від Валентини Хамайко і обирайте душевний фільм із нашої підбірки, який неодмінно поверне гарний настрій та натхнення, а також змусить вас повірити у дива

Телеканал «1+1» знімає комедію про пригоди львів'янина в Одесі1. «Солодкий листопад»

Відмінна гра зіркового дуету Кіану Рівза та Шарліз Терон не залишить нікого байдужим. 

Фільм набагато глибший, ніж просто історія кохання. У щоденній рутині трудоголік Нельсон геть забув, що таке любити, насолоджуватися і бути щасливим. У Сари є мета – «вилікувати» Нельсона і йому подібних.

Вона змушує його прокинутися, згадати давно забуті відчуття і розмалювати життя всіма барвами веселки. Ніяких зобов'язань і залежності – лише приємне проведення часу. Їй знадобиться всього місяць, щоб змінити його життя назавжди. Нельсон закохується у Сару, навіть не підозрюючи, чому вона ні з ким не зближається.

2. «Книжковий злодій»

Це фільм про врятовані життя, втрачені можливості і людяність, якої так не вистачає в умовах війни.

Історія розгортається у Німеччині напередодні Другої світової війни. Маленька Лізель переїжджає до прийомних батьків у Мюнхен, які її навчать читати.

Вона настільки захоплюється читанням, що книжки згодом стають життєвою необхідністюДжамала, Потап, Таран і Вітвіцька розповіли, без яких українських творів не уявляють свого життя. Тоді вона починає їх викрадати. Книги допомагають Лізель зрозуміти світ навколо: чому відбувається антисемітський рух, приниження і голод, та які цілі переслідують фашисти. 

3. «З любов'ю, Розі»

Історія про те, як через страх і дурість можна втратити найцінніше – кохання, дружбу і підтримку. 

Подивившись стрічку «З любов'ю, Розі», згадуються слова Ліни Костенко – «несказане лишилось несказанним».

Шкільні товариші Розі та Алекс ніколи не виходили за рамки дружніх стосунків і будували грандіозні плани про університетське майбутнє. Та вагітність Розі від найпопулярнішого хлопця у школі внесла свої корективи.

Герої дорослішають, але особисте життя у жодного з них не складалося. У пошуках кохання, вони вперто ігнорували підказки долі, а щастя завжди було поруч – на відстані одного листа. 

4. «Останній москаль»

«Останній москаль» - українська комедія виробництва 1+1 Продакшн, яка збирає за переглядом усю родину.

Московський мажор Валера тікає від російських бандитів до свого рідного дядька на Західну Україну. Гуцули зустріли його не вкрай привітно, а дядько й зовсім відцурався через чвари з батьком хлопця.

Приїхавши, Валера навіть не підозрював, що полюбить українські Карпати і не проміняє їх на сіру Москву. То що ж змусить «москаля» пустити коріння на Гуцульщині, та чи приймуть його у дружню общину – відповіді на ці та інші запитання шукайте у патріотичній україномовній комедії.

5. «Друзі»

Вічно можна дивитися на три речі: вогонь, воду і «Друзів». Це серіал, що вже став класикою для багатьох поколінь.

Шестеро друзів живуть у Нью-Йорку і намагаються вирішити супутні проблеми: невдачі у коханні, непорозуміння з батьками, відсутність роботи. Але незважаючи на всі сумні та курйозні обставини, вони зуміли зберегти свою дружбу, а незгоди здаються не такими вже й страшними, коли поруч найрідніші люди.

До речі, у лютому 2016 відбудеться прем'єра фільму-продовження легендарного серіалу.

Тож не гайте дарма часу, заварюйте корисний чай та насолоджуйтеся українськими та світовими кіно-шедеврами!

Дивіться також іноземні фільми, які знімали в Україні.

Новини по темі