Трдло знищило поета у "Великому пекарському турнірі" на 1+1

Трдло знищило поета у "Великому пекарському турнірі" на 1+1

Проект "Великий пекарський турнір" на 1+1 вирушив у навколосвітню подорож. У першому конкурсі учасники шоу презентували традиційні десерти Європи та Індії

Поділитися:

Проект "Великий пекарський турнір" на 1+1 вирушив у навколосвітню подорож. У першому конкурсі учасники шоу презентували традиційні десерти Європи та Індії, до приготування яких ретельно тренувалися вдома.

Адміністратор Діана з Дніпропетровська випікала французький шоколадний десерт "Танго у Парижі". Приватний підприємець Олександр з Харкова готував класичний австрійський десерт кардинал Шнітте з малиновим желе. Продавець електродвигунів Катерина з Києва теж готувала австрійську випічку – торт Моцарт. Студент Сашко з Кременчука презентував класичний індійський десерт – рисовий пудинг з манго та кокосовим молоком. Одеситка Тетяна стала єдиною, хто запропонував суддям десерт, який не потрібно випікати - класичний англійський трайфл з горіхами, манговим желе та ванільним мусом. Медсестра Олеся з Сум готувала традиційне іспанський тістечко біскофлан. Фізик Андрій з Києва презентував класичний французький десерт Мальфей з 1024 шарів листкового тіста, ванільного крему та малини. Школярка Женя з Краснодону готувала також французький десерт, варіація нашої ромової баби – тістечко саварен. А ось поет Володя з Тернопільщини приготував класичний чеський десерт трдельник.

До речі, саме десерт сільського поета виявився найбільш обговорюваним. Трдло, з допомогою якого створювалося тістечко, змусило журі переписати багато дублів, перш ніж вони змогли без сміху завершити свої обговорення. Однак навіть веселий настрій навколо десерту не приніс Володі успіху, йому довелося залишити проект. Разом з Вовою з проекту пішла медсестра Олеся з Сум. Це був єдиний випадок, коли "Великий пекарський турнір" одночасно залишили два учасники.

Детальні рецепти успішних десертів від "Великого пекарського турніру" можна знайти на сайті телеканалу 1+1.

Вже за тиждень учасники "Великого пекарського турніру" будуть пекти ранкові десерти: чізкейки з домашнього сиру, круасани нашвидкуруч та фруктові тарти. Також буде змога дізнатись як приготувати грильяж за 15 хвилин та як спекти недорогий, але дуже смачний і стильний сезонний пиріг. Не пропустіть у неділю о 20:15 на 1+1.