Тренд місяця: Які речі з перлами варто додати до свого гардероба

Перли — тренд літа 2019 | Мода | 1+1
gettyimages.com

Із бабусиної скриньки на найбільші модні покази.

Поділитися:

Їх обожнювали найвідоміші ікони стилю. Вони переливалися у вухах принцеси Діани, прикрашали руки Одрі Хепберн та стали візитівкою стилю Коко Шанель. Тепер перли — не просто відголосок минулого, а головний модний тренд сезону. 

Якщо ти досі вважаєш, що перли варто носити виключно жінкам елегантного віку, радимо переглянути цю модну добірку. Ми розкажемо, які речі з перлами повинні бути у твоєму гардеробі цього літа, а також покажемо, з чим їх міксувати. 

Одяг У 2019-му з перлин створюють не лише весільні діадеми та кольє. Ними прикрашають й одяг. Це може бути стильний кроп-топ, ніжний светр, міді-спідниця або сукня. 

@bevza

@uxiaventin

gettyimages.com

І не думай, що таке вбрання підійде тільки для урочистої події. До прикладу, поєднавши топ із перлами з білими джинсами або лляною спідницею, можна вирушати навіть на пляж!

Взуття Цього сезону декороване взуття задає нетривіальний модний тренд сезону. Особливої уваги заслуговують перлини. Ніжні та витончені — вони підкреслять красу ніжок і твій бездоганний смак. Сама Коко Шанель була палкою прихильницею декорування перлами і говорила, що перли завжди мають рацію. Вона перетворила їх у класику, а сучасні дизайнери урізноманітнили ними свої модні шедеври. 

gettyimages.com

Літнє взуття, прикрашене перламутровими намистинами, можна знайти в колекціях мас-маркету та відомих брендів. Зверни особливу увагу на мюлі, босоніжки на високих підборах, туфлі-човники та ugly-кросівки з перлами. 

@jimmychoo

@aquazzurarussia

Оскільки таке взуття достатньо експресивне та самодостатнє, міксуй його з базовими речами свого гардеробу. 

Сумки Цей аксесуар, декорований перлами, здатний освіжити навіть такий банальний образ, як сорочка + джинси. Найпопулярнішою моделлю сумки з перлинами є Antonia, створена британським модним брендом Shrimps. В Instagram навіть з’явився хештег #pearlbag, з яким відомі блогери, у яких вже є така модна новинка, публікують стильні фото. 

Сумка Antonia вже з’явилася в магазинах у різних інтерпритаціях. Модель, повністю всипана штучними перлами, може бути декорована екохутром. Модний аксесуар також представлений у декількох відтінках (біла, чорна, червона, рожева), а також формах (коло, прямокутник, квадрат). 

@shrimps

Аксесуари У тебе вже є трендові застібки з перлами? Якщо ні, то поспішай приміряти модні аксесуари для волосся. Обручі, діадеми, пов’язки, шалики — перли додадуть твоєму образу романтики і грайливості. 

Існує безліч варіантів, як носити застібки з перлами у волоссі. Масивні застібки використовуй, аби закріпити частину волосся біля скроні, а невидимки носи одразу по дві-три — на потилиці або ж ближче до обличчя. 

@laluna.hairaccessories

@leletny

Пов’язка з перлинами дозволяє проводити чимало стилістичних експериментів із зачісками. А шалик із перламутровими намистинами чудово прикрасить твою руку, шию або сумку. 

@blaireadiebee

Аксесуари з перлами — чудові атрибути весільних образів. Гортай фото і надихайся нашою галереєю!

Прикраси Звісно ж, не забуваймо і про прикраси. Найбільшою фанаткою перлин була Леді Ді. Вона любила як природні перли, так і штучні та доповнювала тонкою, ледь помітною ниткою перлів свої вишукані вбрання.

Піком популярності перлів стали 90-ті. Їх активно одягали на червоні доріжки такі відомі акторки, як Анджеліна Джолі, Сара Джесіка Паркер, Різ Візеспун, Пріянка Чопра, Кім Кардашян та інші. Це були як низки перлових намист, так і витончені браслети та масивні персні. Радимо придивитися до таких самих прикрас й сьогодні. 

gettyimages.com

Особливо популярним у 2019-му стали барочні перли — намистини неправильної та недосконалої геометричної форми, які ідеально поєднуються з жовтим золотом. Улітку 2019-го зверни увагу на прикраси у вінтажному стилі та створюй власні стильні образи. 

@gipsy.one

Більше новин про наймодніші тренди читай на 1plus1.ua: 

1. Як швидко створювати модні образи: 6 порад, які зекономлять час

2. «Янгол» Victoria's Secret показала, яка сукня підкреслить твою жіночність (фото)

3. Тренди та події липня: Що треба встигнути до кінця літа

4. Зіркові весільні сукні, якими нас встиг потішити 2019-й

Новини по темі