Тренер "Битви хорів" Злата Огневич стане ведучою дитячого "Євробачення - 2013"

Тренер "Битви хорів" Злата Огневич стане ведучою дитячого "Євробачення - 2013"

Співачка Злата Огневич оголошена ведучою XI Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення- 2013".

Поділитися:

Співачка Злата Огневич оголошена ведучою XI Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення- 2013".

Злата спільно з Тимуром Мірошниченком проведе фінал конкурсу на сцені Палацу "Україна" 30 листопада.

Зараз Злата Огневич активно задіяна у зйомках проекту "Битва хорів", який стартує на телеканалі 1+1 наприкінці жовтня.

Злата стала одним з 8 зоряних тренерів проекту і вже провела перші репетиції зі своїм хором.

"Я дуже хотіла, щоб моя команда була цікавою та музичною. На кастингах я шукала справжні голоси, звертала особливу увагу на щирість і вміння передавати свої емоції. Я задоволена хлопцями, бачу їх енергійність у роботі. Ми працюємо над акторським втіленням на сцені, музичними відтінками в піснях, подачею, щоб за всієї легкістю глядач не бачив безлічі годин виконаної роботи. Я дуже хочу, щоб моя команда показала гідний результат на "Битві хорів", - зізнається Злата Огневич.

Так як на час проекту учасники проекту та їх наставники практично нерозлучні, не виключено, що хор Злати Огневич теж з'явиться на "Євробаченні".

Нагадаємо, "Битва хорів" - українська адаптація всесвітньо відомого формату Clash of the Choirs. Вперше шоу вийшло на екрани на каналі NBC в 2007 році, і надихнуло американців на створення культового телевізійного серіалу "Glee". На сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція. Зоряними тренерами проекту стали: Олег Скрипка, Гарік Кричевський, Злата Огневич, Наталія Гордієнко, Руслана, Ірина Білик, Алессандро Сафіна, Володимир Гришко. Ведучий проекту - Юрій Горбунов.