Тренер «Голос. Діти 3» Тіна Кароль презентує нову пісню

У новій композиції співачка розповість про «гріхи» чоловіка.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю КП в Україні українська співачка та тренер третього сезону Голос. Діти Тіна Кароль розповіла про вихід нового альбому та зізналася, що її на це надихнуло.

За словами Тіни Кароль, у її житті настав етап, коли хочеться, щоб стало трохи легше. Саме в цей період, вона записала новий альбом. Уже 1-го вересня відбудеться прем'єра першої пісні – «Твої гріхи».

Прем'єра пісні про моє нове світовідчуття, нове уявлення про себе – плавний перехід від драматичної співачки до ліричної. І більш усміхненої, – розповідає Тіна Кароль.

Прем'єра пісні відбудеться одразу двома мовами – українською та англійською. Для того, щоб максимально точно адаптувати зміст композиції, співачка залучила до роботи професійних перекладачів з Англії.

Звичайно ж, у мене є акцент, і я не збираюся його соромитися – він повинен стати моєю родзинкою! – каже Тіна Кароль.

У новій пісні «Твої гріхи» Тіна Кароль переконує в тому, що справжня любов – це всепрощення.

Це гріхи чоловіка, які «зав'язали» мені очі. Це така всепоглинаюча закоханість. Адже якщо говорити про любов наївну – це завжди прощення, – каже співачка.

1-го вересня відбудеться прем’єра не лише пісні, а й кліпу «Твої гріхи». Над відеороботою працювала команда Gloria FХ –  компанія, яка створювала ролики для Джастіна Бібера, Radiohead і Coldplay.

Хлопці побачили те, що я несу всередині, і візуалізували. Із тіла виростатимуть квіти – всі побачать мене молодою дівчиною, яка розпускається, немов новий бутон – розповідає Тіна Кароль.

Нагадаємо, що нещодавно Тіна Кароль розповіла про материнський інстинкт на Голос. Діти 3