Тренер «Голос. Діти» MONATIK вперше розкрив подробиці особистого життя

У програмі «Світське життя» зірковий тренер «Голос. Діти» MONATIK вперше заговорив на камеру про свою родину.

Поділитися:

Новий тренер дитячого вокального проекту «Голос.Діти», прем'єра якого відбудеться 2 жовтня о 21:00 на телеканалі 1+1, зробив у програмі «Світське життя з Катериною Осадчою» сенсаційну заяву.

Артист вперше відкрив подробиці свого особистого життя.

Катя Осадча підмітила, що всі тренери дитячого вокального шоу – батьки. І MONATIK не є винятком, хоча він це майстерно приховує. На що артист відповів:

У мене є сім'я, і ​​вона з кожним роком стає все більше. Мене це як чоловіка надихає. Сім'я - це сокровенне, і мені було хотілося щоб, вона не ставала частиною шоу-бізнесу, – прокоментував MONATIK.

Новий тренер також розповів, як йому вдається так легко знаходити спільну мову зі своїми маленькими підопічними:

Я пересуваюся по місту на електросамокаті, дивлюся ті ж мультфільми, що і діти, читаю комікси, тому нам завжди є про що поговорити.

Нагадаємо, тренерами третього сезону «Голос.Діти» стануть Тіна Кароль, Потап і MONATIK. Учасники нового сезону проекту «Голос. Діти» - «покоління вільних», адже вони - сучасні, яскраві і вільні від стереотипів, що володіють унікальними тембрами і сильними голосами.

Новий сезон «Голос.Діти», орієнтований на найсучасніші музичні тенденції, обіцяє стати набільш позитивним і життєствердним за всю історію проекту. Мрії, які наводять дітей на головну вокальну сцену країни, щирі і зворушливі: хтось хоче врятувати єдину школу в своєму селі від закриття, а хтось хоче на всю країну зізнатися у коханні дівчинці.

З прем'єрою другого жовтня стартує Рік Голосу на телеканалі 1+1, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».

Нагадаємо, над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіній. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта. Ведучі проекту – Юрій Горбунов та Катя Осадча.