Тренер "Голос. Діти" похизувалася стрункою фігурою (ФОТО)

Тренер "Голос. Діти" похизувалася стрункою фігурою (ФОТО)

Українська зірка Наталія Могилевська, яка обіймала величезний бутерброд у кліпі на пісню "Худеть", відіграла у Києві "спотривний" концерт. 

Поділитися:

Українська зірка Наталія Могилевська, яка обіймала величезний бутерброд у кліпі на пісню "Худеть", відіграла у Києві "спотривний" концерт. Виступ артистки мав назву "Яхудеюконцерт" і відбувався в одному із столичних клубів на даху. Ведучим вечора був зірка каналу "1+1" Анатолій Анатоліч.

Послухати улюблену артистку прийшло багато українських модниць. Проте величезні підбори не заважали їм танцювати під запальні хіти Могилевської "Полюби меня такой", "Худеть", "Молодая новая" та багато інших.
Коли ж сама Наталія вийшла до своїх фанатів, вони були приємно вражені. Могилевська, як і обіцяла раніше, серйозно схудла - зірці вдалося скинути 9,5 зайвих кіло. Однак на цьому співачка зупинятися не планує.

Всі свої композиції Могилевська виконувала під запальні танці дівчат та хлопців у яскравих спортивних вбраннях. Дехто навіть встиг штангу "потягати". Колориту концерту додали дві пишні танцівниці, які не соромлячись свого тіла, не менш драйвово підтанцьовували дівчатам із спортивною фігурою.