Тренер "Голосу країни" Іван Дорн на зйомках проекту пише новий альбом

Тренер "Голосу країни" Іван Дорн на зйомках проекту пише новий альбом

Іван Дорн, який увійшов до "платинового" тренерського складу "Голосу країни", на зйомках "сліпих прослуховувань" показав, як пише музику. 

Поділитися:

Іван Дорн, який увійшов до платинового четвірки тренерів Голосу країни, на зйомках "сліпих прослуховувань" показав, як пише музику.

 Ексклюзивно для "ТСН" Іван зіграв на міні-синтезаторі, над яким він "чаклував" в перервах між зйомками. Як виявилося, новий портативний музичний інструмент у Дорна з'явився нещодавно. На ньому він експериментує з мелодіями, шукає нові звучання, які, можливо, увійдуть до його нового альбому.

 

Також тренер розповів, якою бачить свою майбутню команду:"Вона буде різноплановою. Я можу зробити різні акценти у різних музичних жанрах", - прокоментував Дорн .

Інші тренери також поділилися своїми враженнями від учасників шостого сезону.

"У цьому сезоні всі учасники на голову сильніші. Це дуже сильний, потужний музичний склад", - розповів Потап.


А Тіна Кароль розповіла, чого очікує від нового сезону:

"Від проекту я чекаю талантів, щоб вони зазвучали на цій сцені як найкраще, і у нас було музичне майбутнє в країні. Тому що проект виховує музикантів "нью-ейдж" майбутнього нової України", - розповіла співачка.

Нагадаємо, вже скоро в ефірі каналу "1+1" розпочнеться Голос країни 6. Як стало відомо раніше, тренерами в ньому стануть Потап, Іван Дорн, Тіна Кароль, і Святослав Вакарчук. А ведучими будуть Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Вперше в історії проекту глядачі стануть ще ближче до улюбленого шоу і побачать залаштунки проекту.

 
Новини по темі