Тренер шоу Голос країни 6 Тіна Кароль зустрілась з акторами серіалу Хазяйка

Тренер шоу Голос країни 6 Тіна Кароль зустрілась з акторами серіалу Хазяйка

Актори серіалу Хазяйка обговорили з Тіною Кароль серіал

Поділитися:

У понеділок, 29 лютого, у ресторані "Прага" відбувся прес-бранч з акторами серіалу Хазяйка та відомою українською співачкою, тренером шоу Голос країни 6 Тіною Кароль. Пісня "Сдаться ты всегда успеешь" стала саундтреком до 24-серійної драми Хазяйка", що йде з високими цифрами з понеділка по четвер на "1+1".

Тіна Кароль стала відданою шанувальницею серіалу та зустрілась на чаювання з акторами Хазяйки - Оленою Стефанською, що виконала головну роль хазяйки Аліни Хмелевської, Сергієм Радченком (старший син хазяйки Олександр) та Олександром Поповим (прокурор Кирило). На зустрічі говорили не тільки про сюжетні лінії та успіхи 24-серійної драми Хазяйка виробництва "1+1 Production", але й обговорювали в цілому українське серіальне виробництво.

"Мене дуже важко зловити біля телевізора, я дивлюсь тільки Голос країни, Різдвяну історію і от зараз "Хазяйку". Пісня "Сдаться ты всегда успеешь", яка стала саундтреком до серіалу, - не про страждання, а про подолання усіх незгод, що співпадає з настроями у серіалі. Коли відбулась прем'єра драми на "1+1", я якраз була на гастролях у Великобританії, ми переїжджали із міста в місто, але кожного вечора я будувала свій графік так, щоб о 23.00 за британським часом разом з усією командою подивитись серіал Хазяйка", - зізналась співачка Тіна Кароль.

Піч час чаювання актори згадували курйозні моменти зі зйомок, розповіли, чим відрізняється робота в кіно і театрі та поділились секретом, де надихаються, та розказали, що потоваришували під час зйомок серіалу. 

"У Хазяйці достатньо чітко відображена реальна дійсність, а у героях серіалу глядачі впізнають себе та ті події, що відбуваються з кожним із нас. Той вибір, перед яким опиняється Наташа Суворова – стати реальним злом чи все ж таки протистояти йому, рано чи пізно стає перед кожним. У драмі показана і корумпована влада, і будні маленького містечка, і що найголовніше, люди – прості та справжні. Нам достатньо комфортно було працювати на майданчику з усіма акторами і радує те, що у молодих акторів зараз є можливість зніматись, і це дає їм сили, творчу наснагу та успіх", - коментує Олена Стефанська, виконавиця головної ролі у серіалі Хазяйка.

Популярність серіалу Хазяйка набирає оберти. За результатами минулого тижня серіал очолив ТОП найрейтинговіших продуктів будніх днів. Середня доля 4-х серій, що виходили на минулому тижні, склала 16,7%, серіал став лідером слоту. Загальна аудиторія серіалу з моменту старту показу перевищила 22,5 млн чоловік (4+, вся Україна).

Сюжет серіалу наближається до свої розв'язки, і зовсім скоро глядачі телеканалу "1+1" дізнаються, чи зможе Наташа Суворова повернути собі сина, поборовши сильну та власну хазяйку Аліну Хмелевську.

Чи зможе Олександр завоювати її серце і повернути кохану чи буде змушений змиритися з думкою, що Наташа ніколи не пробачить його за зраду.

Детальніше - у сюжеті програми Сніданок з 1+1 онлайн: