Тренер "Вишки" Ілля Кваша на добу зник з Києва

Тренер "Вишки" Ілля Кваша на добу зник з Києва

Ілля відправився у рідне місто Миколаїв, щоб взяти участь у дуже важливому для нього заході.

Поділитися:

Продюсери шоу "Вишка" цілий день не могли відшукати зіркового тренера Іллю Квашу - як крізь землю провалився. Такого переполоху на "Вишці" ще не було.

Причини зникнення з'ясувалися наступного ранку, коли втомлений тренер з'явився на тренувальній базі в Києві.

Виявилося, що олімпійський призер за одну добу встиг побувати в рідному місті Миколаєві та взяти участь у дуже важливому для нього заході - міжнародному юнацькому турнірі зі стрибків у воду на Кубок "Водолія" (його організував спортивний комплекс плавальних басейнів "Водолій " міста Миколаєва). У цьому році Кубок відзначає своє п'ятнадцятиріччя. З дев'яти країн Європи та Азії приїхала рекордна кількість команд - 20.

Збірна Німеччини привезла весь основний склад юнацької команди . Самому юному учаснику Кубка всього п'ять років.

Тетяна Мар'янко, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту, тренер Іллі Кваші : "Дуже приємно , що в Європі справедливо вважають - українські стрибуни - основні конкуренти європейським командам у всіх ранги змагань зі стрибків у воду. Дитячі турніри - база для олімпійського резерву нашої країни.

Ілля починав свій шлях у великий спорт у таких змаганнях і за п'ятнадцять років досяг рівня призера Олімпіади та семиразового чемпіона Європи. Ми не могли відмовити і не приїхати. Правда , "Вишка" переполошилася сильно. П'ятирічна учасниця турніру в Миколаєві підійшла до Іллі і сказала , що хоче навчитися стрибати, як він. Заради цього варто було за одну добу проїхати більше тисячі кілометрів".

Нагадаємо, завдяки шоу "Вишка" армія фанатів Іллі Кваші різко збільшилася. Незабаром фото зіркового тренера прикрасить обкладинку журналу "Men's Health".