Тренер "Вишки" Ілля Кваша показав стриптиз Поляковій (ВІДЕО)

Тренер "Вишки" Ілля Кваша показав стриптиз Поляковій (ВІДЕО)

Ідеальне тіло тренера надихнуло співачку на подвиг.

Поділитися:

Зірковий тренер "Вишки" Ілля Кваша лише дивом змусив учасницю проекту Ольгу Полякову стрибнути у воду хоча б з метрової висоти. І цим дивом виявився... стриптиз.

На відео, знятому під час першого тренування Полякової у басейні, видно, як вона категорично відмовляється стрибати з вишки.

Аби показати, що нічого страшного з нею не відбудеться, Ілля миттєво роздягнувся та шубовснув у воду.

Ідеальне тіло тренера вразило епатажну білявку. Вона уважно стежила за кожним його рухом, при цьому то округлюючи очі, то сором'язливо опускаючи їх.

"Боже, як красиво!" - сказала Полякова після того, як Ілля Кваша виконав показовий стрибок.

Вже найближчої суботи 2 листопада співачка виконає два стрибки - одиночний і синхрон. Цього разу вона обіцяє піднятися вище 1 метра.

"Цього разу я обов'язково заберуся вище, ніж на 1 метр, що для мене є справжнім подвигом і перемогою над власними страхами і комплексами", - зізнається Ольга Полякова.

За її словами, успіх учасника у "Вишці" залежить саме від уміння робити шоу.

"Партнером з синхрону я дуже задоволена - я ж сама його собі вибрала! - інтригує співачка. - Я вважаю, що виграш і взагалі перебування в цій передачі залежить тільки від здатності людини робити шоу. Як ми бачили, всі довгі тренування і круті стрибки не принесли учасникам нічого, крім болю, розчарування і навіть вильоту з шоу. Тому за хвостами, рогами і копитами - майбутнє "Вишки"!"

Дивіться екстремальне шоу "Вишка" щосуботи на 1+1. Початок - о 20:00.