Тренери "Голос. Діти" змінюють імідж!

Тренери "Голос. Діти" змінюють імідж!

Вже цієї неділі зіркові тренери проекту "Голос. Діти" змінять звичний імідж і перевтіляться у несподівані образи.

Поділитися:

Вже цієї неділі зіркові тренери проекту "Голос. Діти" змінять звичний імідж і перевтіляться у несподівані образи. Тіна Кароль, Олег Скрипка та LOBODA постануть перед шанувальниками шоу в образах казкових персонажів, в чиїх руках чарівний золотий мікрофон, який дістанеться тільки одному - найсильнішому - вокалісту.

Боротьба в проекті загострюється. Всього один конкурсний день залишився для того, щоб наставники укомплектували свої команди і почали готувати учасників до нового туру - вокальних боїв. За правилами шоу, у фіналі сліпих прослуховувань у кожного тренера має бути по 15 вокалістів. Якщо цього не відбудеться і в команді хоча б одного тренера залишаться вільні місця, музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе вправі повернути в проект будь-якого вокаліста з числа тих, до кого не розгорнулися крісла.

На даний момент в командах Тіни і Світлани по 3 вільних місця, у Олега - всього 2. Кому з 12 конкурсантів, котрі з нетерпінням очікують виходу на сцену шоу, вдасться отримати заповітний квиток?

Не пропустіть фінальний епізод сліпих прослуховувань шоу "Голос. Діти" у неділю 9 грудня о 20:15 на "1+1".