Тренери "Голосу країни" розлучили закохану пару

Тренери "Голосу країни" розлучили закохану пару

Уперше на "Голосі країни" за право бути його частиною змагалася закохана пара. Неформали Дана і Єгор живуть в одному гуртожитку й звикли в усьому допомагати один одному

Поділитися:

Уперше на "Голосі країни" за право бути його частиною змагалася закохана пара. Неформали Дана і Єгор живуть в одному гуртожитку й звикли в усьому допомагати один одному, однак на сцену вокального шоу "1+1" кожен із них виходив сам. Учасники зізналися, що сподівалися отримати одразу два місця в командах тренерів.

"Так вийшло, що ми співатимемо нарізно. Якось не вдалося нам зліпити дует", – нерадісно розповідає Єгор.

"У мене одна манера виконання, а у нього – інша, але мені дуже подобається, як він співає", – говорить Дана про коханого.

Незважаючи на те, що дівчат годиться пропускати вперед, першим на сцену вийшов Єгор. Хлопець виконав українську пісню "Соколята" й уже на початку виступу повернув до себе крісло Сергія Лазарєва. Ані Лорак теж пройнялася співом учасника й на фінальних акордах композиції натиснула кнопку "Обираю тебе!"

Тренери були шоковані, коли, повернувшись, побачили перед собою не дорослого чоловіка, а юнака з нетиповою зовнішністю.

"Я думала, що на сцені співак років сорока, а виявилося, що переді мною – хлопець: молодий, сучасний, стильний, неформальний, із прикольними окулярами й татушкою", – дивувалася Ані Лорак.

Такі епітети з вуст колеги-суперниці змусили Лазарєва терміново добирати аргументи, аби заманити героя до своєї команди. Сергій не вигадав нічого іншого, окрім, як сказати, що Кароліна пускатиме Єгорові бісики й це заважатиме їхній роботі.

Проте це не переконало хлопця піти до Лазарєва, а радше стало причиною того, що герой обрав Ані Лорак.

До слова, дівчина Єгора Дана на якусь мить навіть приревнувала коханого до новоспеченої наставниці. Однак, приборкавши свої емоції і привітавши хлопця з тріумфом, з осторогою попрямувала на сцену.

За іронією долі перед самим кастингом учасниця застудилася, тому їй не вдалося продемонструвати зірковій четвірці усі переваги власного голосу. Жоден із наставників не покликав Дану до своєї команди, проте Ані Лорак зізналася, що чекатиме її у наступному сезоні.

Як надовго героїню розлучили з коханим Єгором, залежатиме від успіху хлопця на вокальних боях.